Montenegro

Predsjedništvo GP URA: Podrška ekspertskoj vladi, Crno na bijelo da da kadrove za sektor bezbjednosti

Predsjedništvo Građanskog pokreta URA održalo je sinoć sjednicu čiji je zaključak da su proklamovani principi ekspertske vlade i maksimalne zaštite nacionalnih interesa prioriteti na kojima treba da se formira buduća vlada a koja treba da dobije podršku ove partije, saopšteno je u saopštenju za medije.

Predsjedništvo je zaključka da prema prethodnom dogovoru, kojim su određeni mandatar i predsjednik Skupštine, koalicija Crno na bijelo treba da predloži kadrove za sektor bezbjednosti, saopšteno je iz GP URA.

“Predsjedništvo daje podršku mandataru prof. Zdravku Krivokapiću, da sastavi ekspertsku vladu, sve na osnovu prethodno potpisanog sporazuma a uvažavajući reference i kompetencije kandidata kao i princip demonopolizacije institucija i resora”, navodi se u saopštenju sa zaključcima sa sjednice.

Na kraju, Predsjedništvo URE ističe i da je “interes Crne Gore da se Vlada formira što prije, kako bi se definisao osnovni program Vlade i počelo sa rješavanjem problema ekonomsko-socijalne i zdravstvene prirode”.

Football news:

Modric on Real Madrid: We are missing just a little bit. We will get better and have a good season
Joel Matip: Atalanta is a threat to any team in Europe
Zidane on Real Madrid without Ramos: We must correct the statistics of games without him. We understand how difficult it will be
Pep Guardiola: Manchester City are not obsessed with the Champions League. We want to perform as well as possible
Lazio may sell Alberto due to criticism of the club. Juve, Inter and Everton are Interested in the midfielder
Messi is getting old. Barcelona must think about the future. That’O suggested Catalans sign Mbappe and Mukoko
Hans-Dieter flick: it can be very uncomfortable To play against Salzburg