Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Pretežno sunčano i malo toplije, do 35 stepeni

Na sjeveru Crne Gore ujutro će po kotlinama ponegdje biti kratkotrajno magla, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije, a poslijepodne lokalno umjeren razvoj oblačnosti. Najviša dnevna temperatura od 25 do 32 stepena. Na jugu, pretežno sunčano i malo toplije, popodne uz slab do umjeren razvoj oblaka u centralnim planinskim predjelima. Temperatura u najtoplijim mjestima oko 35 stepeni.

Crna Gora – SJEVER (sjutra)

Na sjeveru Crne Gore: ujutro po kotlinama ponegdje kratkotrajno magla, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije, a poslijepodne lokalno umjeren razvoj oblačnosti. Tek ponegdje u planinama moguća je kratkotrajna kiše s grmljavinom.
Najviša dnevna temperatura od 25 do 32 stepena.

Crna Gora – JUG (sjutra)

Na jugu, pretežno sunčano i malo toplije,popodne uz slab do umjeren razvoj oblaka u centralnim planinskim predjelima. Temperatura u najtoplijim mjestima oko 35 stepeni.

MORE, malo talasasto. Vjetar ujutro slab do umjeren sjeveroistočni, tokom dana umjeren zapadni, a na jugoistoku popodne pojačan sjeverozapadni. Temperatura mora oko 27 stepeni. UV index, vrlo visok, oko 9 UV jedinica.

Crna Gora (tri dana – Sjever)

Narednih dana, na sjeveru, tokom dana pretežno sunčano i toplije a popodne i naveče prolazno naoblačenje ponegdje sa uslovima za kratkotrajnu kišu sa grmljavinom. U ponedjeljak, promjenljivo oblačno, povremeno i mjestimično sa kišom u popodnevnim satima lokalni kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Popodne i naveče umjeren sjeveroistočni vjetar.

Crna Gora tri dana – Jug

Na jugu, u nedjelju, pretežno sunčano, popodne u centralnim planinskim predjelima i u regionu Orjena pojačan razvoj oblaka sa uslovima za sporadičnu pojavu kratkotrajne kiše sa grmljavinom. U ponedjeljak, na primorju pretežno sunčano i toplo, u centralnim predjelima djelimično oblačno sa dužim sunčanim periodima ali i sa uslovima za lokalnu pojavu krakotrajne kiše sa grmljavinom prvenstveno u planinskim predjelima.

Izvor-rtcg