Montenegro

Radojičić: Sramota me kao trenera…

Trener Sutjeske Dragan Radojičić bio je razoračan poslije poraza od Zete (2:0) na svom terenu u petom kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

“Ne bih želio da svojom patetikom kvarim rezultat Zete, a on je fantastičan. Izgledali su kako smo i očekivali, ali mi nijesmo bili kakvi smo očekivali. Sramota me kao šefa stručnog štaba. Treba da napravimo analizu svega što se desilo večeras protiv Zete. Je li u pitanju potcjenjivanje, šta li je, trudio sam se, počela je ekipa koja je igrala i prošlu utakmicu… Možda su oni najiskusniji mislili da će lakše ići. Primimo gol, sam igrač nam ostane… Imali smo dvije dobre utakmice za sobom, a onda smo ovo priredili našim navijačima pred malim ekranima. Volio bih da vidim nekoliko hiljada na stadionu, pa da vidim kako bi se ponašali. Ovo je grozno izdanje Sutjeske, nijesmo imali energije… Preostaje nam da radimo kako smo naučili i i da ispravljamo greške”, ljut je bio Radojičić.

Zeta je upisala treću pobjedu u Nikšiću, računajući posljednjih 15 sezona, a prvu od septembra 2018. godine.

“Znali smo kome dolazimo na noge. Viđene su tri šanse u utakmici, ali smo mi svoje iskoristili. Ovo je velika pobjeda za nas, ovo nam je vjetar u leđa i sad moramo da nastavimo u istom ritmu. Vjerujem, bez obzira što smo osuđeni na odlazak igrača, što moramo svake sezone praviti neku novu Zetu, da su pred nama uspješni dani”, kazao je trener Dejan Roganović.

Football news:

Hans-Dieter flick: I Hope Alaba will sign a contract with Bayern. Our club is one of the best in the world
Diego Maradona: Messi gave Barca everything, brought them to the top. He was not treated the way he deserved
Federico Chiesa: I hope to leave my mark in Juve. We will achieve great results
The Coach Of Benfica: I don't want us to look like the current Barcelona, it has nothing
Guardiola on returning to Barca: I'm happy at Manchester City. I hope to stay here
Fabinho will not play with West ham due to injury
Ronald Koeman: Maradona was the best in his time. Now the best Messi