Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

SNP, DEMOS i DSS idu zajedno, na listi Joković, Šćekić, Kaluđerović…

SNP, kako su naveli, ostaje otvorena za saradnju sa svim partijama koje Crnu Goru vide kao građansku, pravnu i socijalno odgovornu državu.

Glavni odbor Socijalističke narodne partije završen je danas u Podgorici, i data je podrška koalicionom nastupu na predstojećim parlamentarnim izborima. 

– Socijalistička narodna partija (SNP) nastupiće na izborima 11. juna u koaliciji sa Demosom i Demokratskom srpskom strankom, a na izbornoj listi, koju će predvoditi predsjednik partije, Vladimir Joković, naći će se veliki broj novih lica, mladih i perspektivnih, koji su budućnost Crne Gore, saopšteno je iz SNP-a nakon sjednice Glavnog odbora na kojoj je, kako navode, jednoglasno usvojena predložena izborna lista- saopšteno je iz SNP-a.

Drugi na listi je Dragoslav Šćekić, treća je Slađana Kaluđerović, a slijede dr Zoran TerzićMiodrag Lekić (DEMOS) a onda Milosava Paunović i Bogdan Božović.

SNP, kako su naveli, ostaje otvorena za saradnju sa svim partijama koje Crnu Goru vide kao građansku, pravnu i socijalno odgovornu državu.

– Socijalistička narodna partija još jednom je pokazala, svojim djelovanjem da je ozbiljan stožer demokratskih procesa, da baštini vrijednosti svojih osnivača prije punih 25 godina, ali i da širom otvara vlada mladim, obrazovanim i kvalitetnim ljudima, koji su budućnost SNP-a i Crne Gore- navodi se u saopštenju.

Dodaju da je sjednica Glavnog odbora protekla u demokratskoj atmosferi razumijevanja i poštovanja, te da su svi iskazali punu posvećenost daljoj borbi za demokratsku i prosperitetnu Crnu Goru.

Na sjednici GO čulo se da je SNP za svoje dvije i po decenije postojanja prošao kroz turbulentna vremena kao i da su pretrpjeli brojne udare.

– Kao i uvijek do sada, tako i danas, SNP ostaje posvećen svim vrijednostima koje nas vode naprijed. Mnogo je toga urađeno, ali mnogo toga je još pred nama, i mi smo spremni- poručili su iz SNP-a nakon sjednice GO.

Izvor-dan