Montenegro

Stigao trejler za kontraverzni dokumentarac o Britni Spirs

The New York Times i Left/Right Productions zajedno su producirali dokumentarni film “Framing Britney Spears“. Film je usredsređen na turbulentnu muzičku karijeru Britni Spirs, ali i na pravne bitke vezane uz njenog kontroverznog oca kao i na pokret #FreeBritney.

Spirs je bila pod zaštitom svog oca od 2008. godine, nakon hospitalizacije zbog mentalnog zdravlja. Međutim, ta sudska odluka trebalo je da bude privremena ali je u decembru iste godine proglašena trajnom i od tada Britni ima velikih problema zbog toga.

U avgustu 2020. godine Britni je rekla da više ne želi da njen otac kontroliše njenu karijeru i život, ali se ništa nije promijenilo. U novembru iste godine zatražila je da bude smijenjen s mjesta njenog staratelja i bude izbačen s njenog posjeda i rekla da više neće nastupati dok on kontroliše njenu karijeru.

Njen otac, Džejmi Spirs u decembru je u svoju odbranu izjavio:

– Imam i nastaviću da pružam nepokolebljivu ljubav i žestoku zaštitu protiv onih koji imaju sopstvene interese i protiv onih koji žele da naude njoj ili mojoj porodici.

Kampanja #FreeBritney, započeta pre više od deset godina, nastavljena je kroz njene burne borbe, pozivajući da pop zvezda dobije autonomiju nad svojim životom.

Film bi trebalo da bude predstavljen kao šesti dio dokumentarnog serijala “The New York Times Presents” na američkim televizijskim kanalima FX i FX na Hulu 5. februara ove godine.

Prvih trideset sekundi epizode “Framing Britney Spears” već je objavljeno na internetu, a cela epizoda će 2. februara biti dostupna na striming servisu Hulu.

Football news:

Three Barca players under the age of 19 have scored in La Liga this season. This is a tournament record
Mbappe has scored 7 goals in his last 4 matches
Andrea Pirlo: Juventus started 20 minutes late. But I liked the reaction of the team
Ronald Koeman: There are no excuses at Barca for playing young people. So it is even more pleasant to win
Federico Chiesa: For Juventus, every match is now like a final: in Serie A, in the Champions League and in the Cup
Juventus is 1 point behind Milan and 7 points behind Inter. The teams have 25 matches each
Moriba scored for Barca in La Liga in 18 years and 46 days. Only Messi, Fati, Pedri and Krkic have done it before