Montenegro

Težak udes kod beogradskog aerodroma: Poginule dvije osobe, više teško povrijeđenih

Na auto-putu od Beograda ka Zagrebu, prije skretanja ka Aerodromu “Nikola Tesla”, tokom noći se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su stradale dvije osobe. Više putnika zadobilo je teške tjelesne povrede, prenose srpski mediji.

U stravičnom sudaru kombija, u kojem su bili vozač i šestoro putnika, sa kamionom, poginuli su, prema nezvaničnim saznanjima, vozač i suvozač.

Kombi je navodno, privatni prevoznik, a putnici su se uputuli za Češku, pišu “Novosti”. Prema nezvaničnim saznanjima, na mjestu nesreće, oba vozila kretala su se istom trakom iz pravca grada, kada je kombi, iz za sada neutvrđenih razloga, podletio pod kamion, a kamion se od siline udarca pomjerio udesno.

Nakon udesa, putnici iz kombija su ostali zarobljeni, zbog čega su vatrogasci morali da sijeku vozilo. Pet ekipa hitne pomoći prevezlo je povrijeđene stare između 28 i 40 godina u Zemunsku bolnicu i Urgentni centar.

Football news:

Barca fans believed in the early departure of Bartomeu (due to disputes over the date of the referendum). In vain: there were no thoughts of retirement, the trophies are somewhere near
Josep Bartomeu: I had no intention of resigning. Barca will have trophies this season
Zinedine Zidane: Hazard is ready. We are happy, this is good news
Zidane on ISCO's words: it's ambition. Everyone wants to play
Bartomeu about VAR: In the match against Real Madrid, a non-existent penalty was awarded. We need fair football
Ian Wright: it's a Pity Ozil isn't playing, but Arteta's tenacity is admired
Josep Bartomeu: it was Important to start a new era for Barca with Messi. The Interests of the club are above all