Montenegro

Završena rekonstrukcija puta u naselju Djerane 1

Predsjednik Opštine Ulcinj Loro Nrekić danas je sa saradnicima obišao rekonstruisanu putnu dionicu u naselju Djerane 1, ulica 28. decembar, te istakao da ovaj završeni projekat ima veliki značaj kako za mještane, tako i za građane cijele opštine koji posebno tokom ljetnjeg perioda kada se saobraćaj otežano odvija, upravo ovu dionicu koriste kao prečicu za povezivanje sa velikom plažom.

On je dodao da Opština Ulcinj intenzivno radi i ulaže maksimalne napore u modernizaciji i izgradnju lokalne i nekategorisane putne mreže na području čitave Opštine.

“Modernizacija lokalnih saobraćajnica, čije je održavanje u nadležnosti opštinske uprave, realizuje se u skladu sa planom kapitalnih investicija. Iznos za navedenu rekonstrukciju površine od 2.300 m2, dužine od 580 metara je 34 hiljade eura, od kojih je od strane budžeta opštine izdvojeno 29 hiljada eura dok su iznos od 5 hiljada eura pokrili mještani navedenog naselja”, saopšteno je iz opštine.

Mještani naseljenog mjesta Djerane 1 su iskazali svoju zahvalnost na podršci koju im pruža opština, te istakli da je ovo asfaltiranje puta od posebne važnosti ne samo za njih već i za sva mjesta koja vode prema ovoj mjesnoj zajednici.

Football news:

Chelsea will pay 24+6 million euros for goalkeeper Renn Mendy. Deal closed
Tiago Silva: At 35, players leave the Premier League, and I'm just starting out. This is the most difficult League
Barcelona will pay Suarez half of the salary for the remaining year on the contract (Onda Cero)
Manchester United will not pay more than 25 million euros for Teles. The player hopes that the deal will be finalized this week
Morata's transfer to See is agreed. Tomorrow he will fly to Turin and sign a contract
Pamakana Interesting man UTD
Karasev is scheduled for the young boys-Tirana match in the Europa League