logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

14 годишно девојче е прва жртва од сезонскиот грип | Телма

Телма - пред: 23 мин

14 годишно девојче е прва жртва од сезонскиот грип во државата, потврди епидемиологот Гордана Кузмановска од институтот за јавно здравје. Девојчето починало од компликации на здравствената состојба а информација за ова испратиле од Детска клиника до ...

Алсат-М - пред: 35 мин

Девојче на возраст од 14 години е првата жртва од сезонскиот грип во Македонија. Информацијата ја сподели со јавноста епидемиологот Гордана Кузмановска. Како што рече таа, покрај грипот, девојчето боледувало и од други ...

Локално - пред: 21 мин

Четиринаесетгодишно девојче почина вчера на Клиниката за детски болести како последица од компликации од грип. Девочјето кое имало и други хронични заболувања, е првиот смртен случај асоциран со грип оваа сезона, изјави денеска д-р Гордана ...

Фактор - тукушто објавено

Грипот ја однесе првата жртва во земјава. Доктор Гордана Кузмановска, епидемиолог во Институтот за јавно здравје, за Фактор потврди дека вчера во земајава починало едно четиринаесет годишно девојче, чија смрт, како што вели, е асоцирана со грип.

+инфо - пред: 38 мин

Четиринаесетгодишно девојче е прва жрвта од грипот во земјава, потврди д-р Гордана Кузмановска, епидемиолог во Институтот за јавно здравје, по информацијата добиена од Клиниката за детски болести, каде што вчера починало девојчето.

Сител - пред: 31 мин

На Клиниката за детски болести вчера починало 14 годишно девојче од компликации од грип, информираа од Институтот за јавно здравје. Тинејџерката од Скопје имала претходни хронични заболувања, а вирусот дополнително и ја влошил состојбата.

Република - пред: 29 мин

Четиринаесетгодишно девојче е прва жртва од грипот во земјава. Ова го потврди д-р Гордана Кузмановска, епидемиолог во Институтот за јавно здравје, по информацијата добиена од Клиниката за детски болести, каде што вчера починало девојчето.

Курир - пред: 29 мин

Четиринаесетгодишно девојче е прва жртва од грипот во земјава, потврди д-р Гордана Кузмановска, епидемиолог во Институтот за јавно здравје, по информацијата добиена од Клиниката за детски болести, каде што вчера починало девојчето.

Frontline - пред: 27 мин

Девојчето боледувало и од други болести. Девојче на возраст од 14 години е првата жртва од сезонскиот грип во Македонија, јави телевизијата Алсат М. Информацијата ја сподели со јавноста епидемиологот Гордана Кузмановска.

Нетпрес - пред: 27 мин

Четиринаесетгодишно девојче е прва жрвта од грипот во земјава, потврди д-р Гордана Кузмановска, епидемиолог во Институтот за јавно здравје, по информацијата добиена од Клиниката за детски болести, каде што вчера починало девојчето, пренесува плус ...

Слободен Печат - пред: 27 мин

Девојчето имало и други заболувања, наведуваат лекарите. Првата жртва од грипот во земјава е 14-годишно девојче, потврди д-р Гордана Кузмановска, епидемиолог во Институтот за јавно здравје, по информацијата добиена од Клиниката за детски болести, ...

ТВ21 - пред: 19 мин

Четиринаесетгодишно девојче почина вчера на Клиниката за детски болести како последица од компликации од грип. Девочјето кое имало и други хронични заболувања, е првиот смртен случај асоциран со грип оваа сезона, изјави денеска д-р Гордана ...

А1 On - пред: 17 мин

Четиринаесетгодишно девојче почина вчера на Клиниката за детски болести како последица од компликации од грип. Девочјето кое имало и други хронични заболувања, е првиот смртен случај асоциран со грип оваа сезона, изјави денеска д-р Гордана ...

Press24 - пред: 17 мин

Четиринаесетгодишно девојче почина вчера на Клиниката за детски болести како последица од компликации од грип. Девочјето кое имало и други хронични заболувања, е првиот смртен случај асоциран со грип оваа сезона, изјави денеска д-р Гордана ...

24Инфо - пред: 17 мин

Четиринаесетгодишно девојче почина вчера на Клиниката за детски болести како последица од компликации од грип. Девочјето кое имало и други хронични заболувања, е првиот смртен случај асоциран со грип оваа сезона, изјави денеска д-р Гордана ...

360 степени - тукушто објавено

Четиринаесетгодишно девојче почина вчера на Клиниката за детски болести како последица од компликации од грип. Девојчето, кое имало и други хронични заболувања, е првиот смртен случај асоциран со грип оваа сезона, изјави денеска д-р Гордана ...

Канал5 - тукушто објавено

Четиринаесетгодишно девојче почина вчера на Клиниката за детски болести како последица од компликации од грип. Девочјето кое имало и други хронични заболувања, е првиот смртен случај асоциран со грип оваа сезона, изјави денеска д-р Гордана ...

ММС - тукушто објавено

Четиринаесетгодишно девојче почина вчера на Клиниката за детски болести како последица од компликации од грип. Девочјето кое имало и други хронични заболувања, е првиот смртен случај асоциран со грип оваа сезона, изјави денеска д-р Гордана ...

24 Вести - тукушто објавено

Четиринаесетгодишно девојче почина вчера на Клиниката за детски болести како последица од компликации од грип. Девочјето кое имало и други хронични заболувања, е првиот смртен случај асоциран со грип оваа сезона, изјави денеска д-р Гордана ...

iPortal - тукушто објавено

Четиринаесетгодишно девојче почина вчера на Клиниката за детски болести како последица од компликации од грип. Девочјето кое имало и други хронични заболувања, е првиот смртен случај асоциран со грип оваа сезона, изјави денеска д-р Гордана ...

МКД - тукушто објавено

Четиринаесетгодишно девојче почина вчера на Клиниката за детски болести како последица од компликации од грип. Девочјето кое имало и други хронични заболувања, е првиот смртен случај асоциран со грип оваа сезона, изјави денеска д-р Гордана ...

Вечер - тукушто објавено

14 годишно девојче е прва жртва од сезонскиот грип во државата, потврди епидемиологот Гордана Кузмановска од институтот за јавно здравје. Девојчето починало од компликации на здравствената состојба а информација за ова испратиле од Детска клиника до ...

Themes
ICO