logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Апелација не ја пушти Јанева од куќен притвор | 360 степени

360 степени - тукушто објавено

Апелацискиот суд во Скопје ја одбил жалбата на поранешната специјална јавна обвинителка Катица Јанева која нејзината одбрана ја поднесе за одредениот куќен притвор во случајот „Рекет“ каде таа е обвинета, потврдуваат од второстепениот суд.

Фокус - пред: 49 мин

Поранешната специјална јавна обвинителка Катица Јанева останува во куќен притвор, бидејќи Апелациониот суд ја одбил нејзината жалба со која бараше да се брани од слобода. -Жалбата е одбиена, односно потврдено е првостепеното решение, што значи дека ...

А1 On - пред: 1 час

Одбиена жалбата на Катица Јанева со која бараше Апелацискиот суд да ја ослободи од куќен притвор, за да се брани од слобода, потврдија од судот за „А1он“. Судискиот совет ја потврдил првостепената одлука која ја донесе кон крајот на ноември, кога ...

360 степени - пред: 17 часа

Две и пол години не се долг временски период, но на динамичната домашна јавна сцена јуни 2017 година изгледа како далечна историја. Така, веќе се подзаборавени медиумските извештаи од 29 јуни 2017 година, како оној на Радио Слободна Европа дека „ 17 ...

Press24 - пред: 1 час

Одбиена жалбата на Катица Јанева со која бараше Апелацискиот суд да ја ослободи од куќен притвор, за да се брани од слобода, потврдија од судот за „ А1он“. Судискиот совет ја потврдил првостепената одлука која ја донесе кон крајот на ноември, кога ...

Вечер - пред: 1 час

Одбиена жалбата на Катица Јанева со која бараше Апелацискиот суд да ја ослободи од куќен притвор, за да се брани од слобода, потврдија од судот, пренесува „А1он“. Судискиот совет ја потврдил првостепената одлука која ја донесе кон крајот на ноември, ...

Магазин - пред: 58 мин

Одбиена жалбата на Катица Јанева со која бараше Апелацискиот суд да ја ослободи од куќен притвор, за да се брани од слобода, потврдија од судот за „А1он“. Судискиот совет ја потврдил првостепената одлука која ја донесе кон крајот на ноември, кога ...

Курир - пред: 48 мин

Одбиена жалбата на Катица Јанева со која бараше Апелацискиот суд да ја ослободи од куќен притвор, за да се брани од слобода, потврдија од судот за „А1он“. Судискиот совет ја потврдил првостепената одлука која ја донесе кон крајот на ноември, кога ...

Сител - пред: 35 мин

Одбиена жалбата на Катица Јанева со која бараше Апелацискиот суд да ја ослободи од куќен притвор, за да се брани од слобода, потврдија од судот за „А1он“. Судискиот совет ја потврдил првостепената одлука која ја донесе кон крајот на ноември, кога ...

Нетпрес - пред: 22 мин

Одбиена е жалбата на Катица Јанева со која се бараше Апелацискиот суд да ја ослободи од куќен притвор, за да се брани од слобода, пишува А1он. од извори на судот. Судискиот совет ја потврдил првостепената одлука која ја донесе кон крајот на ноември, ...

Press24 - пред: 19 мин

Поранешната специјална јавна обвинителка Катица Јанева останува во куќен притвор, бидејќи Апелациониот суд ја одбил нејзината жалба со која бараше да се брани од слобода, објави „ Фокус “ -Жалбата е одбиена, односно потврдено е првостепеното ...

Либертас - тукушто објавено

Поранешната специјална јавна обвинителка Катица Јанева останува во куќен притвор, бидејќи Апелациониот суд ја одбил нејзината жалба со која бараше да се брани од слобода. -Жалбата е одбиена, односно потврдено е првостепеното решение, што значи дека ...

Точка - тукушто објавено

Одбиена е жалбата на Катица Јанева со која се бараше Апелацискиот суд да ја ослободи од куќен притвор, за да се брани од слобода, пишува А1он. од извори на судот. Судискиот совет ја потврдил првостепената одлука која ја донесе кон крајот на ноември, ...

Themes
ICO