Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Џафери: За спротивставување на дезинформациите и говорот на омраза треба промовирање на култура на толеранција и инклузија | ТВ21

ТВ21 - тукушто објавено

Секогаш имајќи ја на ум исклучително значајната улога на парламентите во заштитата на слободата на изразување на интернет и промовирањето на различноста на ставовите, исто толку важно е и спротивставувањето кон дезинформациите и говорот на омраза и ...

Независен - тукушто објавено

Секогаш имајќи ја на ум исклучително значајната улога на парламентите во заштитата на слободата на изразување на интернет и промовирањето на различноста на ставовите, исто толку важно е и спротивставувањето кон дезинформациите и говорот на омраза и ...

ript> – Делегација на Собранието предводена од спикерот Талат Џафери ќе учествува на 143. Собрание на Интерпарламентарната унија (ИПУ), што ќе се одржи од денеска до 29 ноември 2021 година во Мадрид, Шпанија.

Делегација на Собранието предводена од спикерот Талат Џафери ќе учествува на 143. Собрание на Интерпарламентарната унија (ИПУ), што ќе се одржи од денеска до 29 ноември 2021 година во Мадрид, Шпанија.

Делегација на Собранието предводена од спикерот Талат Џафери ќе учествува на 143. Собрание на Интерпарламентарната унија (ИПУ), што ќе се одржи од денеска до 29 ноември 2021 година во Мадрид, Шпанија.

MakPress - пред: 23 часа

Делегација на Собранието предводена од спикерот Талат Џафери ќе учествува на 143. Собрание на Интерпарламентарната унија (ИПУ), што ќе се одржи од денеска до 29 ноември 2021 година во Мадрид, Шпанија.