Пејачката Катарина Живковиќ редовно ги чести своите следбеници на Инстаграм со нови фотографии, но сега иако не се сликаше разголена, туку закопчана до грло, сите пријатно ги изненади.

Имено, Каќа направи селфи, а на сите вниманието им го привлече нејзината блуза, или поточно она што од под неа штрчи. Пејачката по укинувањето на вонредната состојба го искористи убавото време да се прошета низ Белград без да стави градник, па набрекнатите брадавиците на градите јасно и се отцртуваат под блузата, заканувајќи се да и ја пробијат!

Коментарите под фотографијата, вообичаено позитивни, пофални, провокативни како и самата слика, па дури и зајадливи од типот: „Нешто ти вири“ или „Кој тоа пуштил рогчиња…“?! 

Нема поврзани вести