Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Мартин Костоски до членовите на СДСМ: Ќе се држиме сите заедно, или ќе потонеме еден до друг | Независен

Независен - тукушто објавено

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски, на фејсбук го повика членството да се држат заедно, за да не потонат заедно, еден покрај ...

Република - пред: 46 мин

Пратеникот од СДСМ, Мартин Костовски разочаран од конфликтите во партијата бара единство. Тој е и долгогодишен приврзаник на министерот Оливер Спасовски, со кого заедно се од општина Куманово ...

Нетпрес - пред: 1 час

Пратеникот од владејачката СДСМ, Мартин Костовски е разочаран од конфликтите во партијата и бара единство. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедн еден до дру, или ќе потонеме сите еден покрај друг… Време е за помирување и ...

Фактор - пред: 3 часа

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски, на фејсбук го повика членството да се држат заедно, за да не потонат заедно, еден покрај друг. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедно еден до друг, или ќе потонеме сите еден покрај ...

Локално - тукушто објавено

Пратеникот од владејачката СДСМ, Мартин Костовски преку објава на социјалните мрежи, побара единство во својата матична партија. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедно еден до друг, или ќе потонеме сите еден покрај друг.

Курир - пред: 42 мин

Пратеникот од владејачката СДСМ, Мартин Костовски е разочаран од конфликтите во партијата и бара единство. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедн еден до дру, или ќе потонеме сите еден покрај друг… Време е за помирување и ...

Expres - тукушто објавено

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски, на фејсбук го повика членството да се држат заедно, за да не потонат заедно, еден покрај друг. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедно еден до друг, или ќе потонеме сите еден покрај ...