Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Милица Павловиќ си ја отвори душата, конечно раскажа во какви односи е со нејзиниот татко: „Тој крие дека јас сум му ќерка“

Милица Павловиќ по разводот на нејзините родители пораснала со баба и дедо, а нејзиниот татко не бил голем поддржувач за изборот на професијата на неговата ќерка.

Таа дури сега се отвори за ова и раскажа за кавгите со нејзиниот татко.

-Тато беше со мојата маќеа да го прославиме мојот роденден. Тој е толку скромен, постојано ги правиме овие конструктивни разговори, или расправии, бидејќи „избегнува“ да го искористи тоа што Милица Павловиќ му е ќерка, почнува таа.

-Ние сме некако такво семејство, не сме навикнати некој да ни ја отвора вратата, да постигне нешто со помош на нечие име. Ако некој ни помогне, тоа се луѓе од улица, од село, од околината. Му велам: „Зошто не рече дека си ми татко?“, за некоја ситуација, а потоа ми вели: „Чекај, зошто тоа некој мора да го знае“ – додава Милица.

„Секогаш се караме за тоа! Му велам: „Знам, но би ти било полесно“, луѓето во мојот град ме почитуваат и ме сакаат. „Да речевте, можеби немаше да биде така, можеби немаше да чекате три месеци, туку еден месец“, тоа е само убаво нешто, која е вашата ќерка… – истакна пејачката.

-Не можам да се разберам со него. Навистина. Тој се гордее со мене, но не му се допаѓа што сум пејачка, што сум ова. Тој би сакал јас да имам најнормална работа, да работам од 8 наутро до 3 попладне, на пример,  заклучува Милица.