Macedonia

Мицкоски и Дурловски во Дебар: Време е градот да добие музеј и да го сочуваме наследството | Макфакс

Макфакс - тукушто објавено

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со носителот на изборна единица 5, Игор Дурловски ја посетија општината Дебар и остварија посета со населението. На средбата, Мицкоски порача дека во програмата на ВМРО-ДПМНЕ има такви мерки кои ...

Курир - пред: 41 мин

Игор Дурловски, носител на ИЕ 5 денеска при своето обраќање пред граѓаните во Дебар посочи дека овие избори се шанса која не смее да се пропуштиме и дека овие избори се референдум дали ќе имаме држава или не, дали сме за Македонија или сме против ...

Нетпрес - пред: 4 часа

Носителот во изборната единица 5 на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Дурловски на својата фејсбук страница објави видео спот кое што може да го проследите во продолжение. -Не сме исти. Ние сме луѓе кои беспоштедно се борат за Македонија, а тие тргуваат со ...

Курир - пред: 4 часа

Носителот во изборната единица 5 на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Дурловски на својата фејсбук страница објави видео спот кое што може да го проследите во продолжение. -Македонија ќе биде името кое повторно ќе значи чест, гордост и достоинство! За Македонија, ...

Канал5 - пред: 20 часа

„Од една страна сме јас, Радмила и членството во НАТО, од другата страна се Дурловски и Мицковски и насилството во Собранието. Враќањето на Дурловски во Собранието ќе биде враќање на местото на злосторството".

Курир - пред: 19 часа

Игор Дурловски, носител на листата на кандидати за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 5 денес од Кичево на граѓаните им порача дека македонскиот народ и покрај бурните премрежја секогаш излегувал посилен.

Локално - пред: 20 часа

„Тргнавме да ги решиме НАТО и ЕУ и успеавме, сега вака со интегрирана држава многу е полесно. За разлика од нас, Дурловски, противкандидатот на Шеќеринска ништо не го интересира, само пари, власт и моќ, празни се внатре, немаат суштина, и Дурловски, ...

Курир - пред: 21 часа

Ќе креираме нови работни места за младите да не одат на печалба, да останат ...

Република - пред: 22 часа

Херојството и пожртвуваноста на здравствените работници во овие критични денови на пандемија, не се доволни за да го спасат од колапс македонскиот здравствен систем. За жал, нивната посветеност паѓа во сенка на лошото менаџирање на СДСМ, порача ...

„Оној кој лаже мора да биде поразен од народот“, извикува вехементно Игор Дурловски, кандидат за пратеник на ВМРО-ДПМНЕ. Ваквите пораки што се испраќаат во јавноста во изборната кампања веројатно имаат за цел да покажат дека е можен потфатот точно и ...

Нетпрес - пред: 21 часа

Ќе креираме нови работни места за младите да не одат на печалба, да останат ...

24Инфо - пред: 20 часа

„Тргнавме да ги решиме НАТО и ЕУ и успеавме, сега вака со интегрирана држава многу е полесно. За разлика од нас, Дурловски, противкандидатот на Шеќеринска. ништо не го интересира, само пари, власт и моќ, празни се внатре, немаат суштина, и ...

Бриф - пред: 20 часа

„Тргнавме да ги решиме НАТО и ЕУ и успеавме, сега вака со интегрирана држава многу е полесно. За разлика од нас, Дурловски, противкандидатот на Шеќеринска. ништо не го интересира, само пари, власт и моќ, празни се внатре, немаат суштина, и ...

iPortal - пред: 20 часа

„Од една страна сме јас, Радмила и членството во НАТО, од другата страна се Дурловски и Мицковски и насилството во Собранието. Враќањето на Дурловски во Собранието ќе биде враќање на местото на злосторството“, рече претседателот на СДСМ Зоран Заев ...

Centar - пред: 19 часа

„Тргнавме да ги решиме НАТО и ЕУ и успеавме, сега вака со интегрирана држава многу е полесно. За разлика од нас, Дурловски, противкандидатот на Шеќеринска. ништо не го интересира, само пари, власт и моќ, празни се внатре, немаат суштина, и ...

Макфакс - пред: 19 часа

Враќање на Дурловски во Собранието би било враќање на местото на злосторството, рече претседателот на СДСМ, Зоран Заев, на вечерашната граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“ во Струга. Според него, новите кадри на Мицкоски се под целосна контрола ...

Вечер - пред: 19 часа

Враќање на Дурловски во Собранието би било враќање на местото на злосторството, рече претседателот на СДСМ, Зоран Заев, на вечерашната граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“ во Струга. Според него, новите кадри на Мицкоски се под целосна контрола ...

Frontline - пред: 19 часа

„Тргнавме да ги решиме НАТО и ЕУ и успеавме, сега вака со интегрирана држава многу е полесно. За разлика од нас, Дурловски, противкандидатот на Шеќеринска ништо не го интересира, само пари, власт и моќ, празни се внатре, немаат суштина, и Дурловски, ...

Канал5 - пред: 19 часа

Игор Дурловски, носител на листата на кандидати за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 5 денес од Кичево на граѓаните им порача дека македонскиот народ и покрај бурните премрежја секогаш излегувал посилен.

Нетпрес - пред: 19 часа

Игор Дурловски, носител на листата на кандидати за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ во Изборната единици 5 денес од Кичево на граѓаните им порача дека македонскиот народ и покрај бурните премрежја секогаш излегувал посилен.

24Инфо - пред: 19 часа

Игор Дурловски, носител на листата на кандидати за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 5 денес од Кичево на граѓаните им порача дека македонскиот народ и покрај бурните премрежја секогаш излегувал посилен.

Слободен Печат - пред: 19 часа

Игор Дурловски, носител на листата на кандидати за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 5 денес од Кичево на граѓаните им порача дека македонскиот народ и покрај бурните премрежја секогаш излегувал посилен.

+инфо - пред: 19 часа

Игор Дурловски, носител на листата на кандидати за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 5 денес од Кичево на граѓаните им порача дека македонскиот народ и покрај бурните премрежја секогаш излегувал посилен.

Опсервер - пред: 18 часа

Игор Дурловски, носител на листата на кандидати за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 5 денес од Кичево на граѓаните им порача дека македонскиот народ и покрај бурните премрежја секогаш излегувал посилен.

Република - пред: 17 часа

Игор Дурловски, носител на листата на кандидати за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 5 денес од Кичево на граѓаните им порача дека македонскиот народ и покрај бурните премрежја секогаш излегувал посилен.

Слободен Печат - пред: 6 часа

„Оној кој лаже мора да биде поразен од народот“, извикува вехементно Игор Дурловски, кандидат за пратеник на ВМРО-ДПМНЕ. Ваквите пораки што се испраќаат во јавноста во изборната кампања веројатно имаат за цел да покажат дека е можен потфатот точно и ...

Вечер - пред: 4 часа

Носителот во изборната единица 5 на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Дурловски на својата фејсбук страница објави видео спот кое што може да го проследите во продолжение. Македонија ќе биде името кое повторно ќе значи чест, гордост и достоинство! За Македонија, ...

iPortal - пред: 1 час

„Оној кој лаже мора да биде поразен од народот“, извикува вехементно Игор Дурловски, кандидат за пратеник на ВМРО-ДПМНЕ. Ваквите пораки што се испраќаат во јавноста во изборната кампања веројатно имаат за цел да покажат дека е можен потфатот точно и ...

Слободен Печат - пред: 38 мин

Игор Дурловски, носител на ИЕ 5 денеска при своето обраќање пред граѓаните во Дебар посочи дека овие избори се шанса која не смее да се пропуштиме и дека овие избори се референдум дали ќе имаме држава или не, дали сме за Македонија или сме против ...

Нетпрес - пред: 24 мин

Игор Дурловски, носител на ИЕ 5 денеска при своето обраќање пред граѓаните во Дебар посочи дека овие избори се шанса која не смее да се пропуштиме и дека овие избори се референдум дали ќе имаме држава или не, дали сме за Македонија или сме против ...

24Инфо - тукушто објавено

Игор Дурловски, носител на ИЕ 5 денеска при своето обраќање пред граѓаните во Дебар посочи дека овие избори се шанса која не смее да се пропуштиме и дека овие избори се референдум дали ќе имаме држава или не, дали сме за Македонија или сме против ...

iPortal - тукушто објавено

Игор Дурловски, носител на ИЕ 5 денеска при своето обраќање пред граѓаните во Дебар посочи дека овие избори се шанса која не смее да се пропушти и дека овие избори се референдум дали ќе имаме држава или не, дали сме за Македонија или сме против неа.

„Оној кој лаже мора да биде поразен од народот“, извикува вехементно Игор Дурловски, кандидат за пратеник на ВМРО-ДПМНЕ. Ваквите пораки што се испраќаат во јавноста во изборната кампања веројатно имаат за цел да покажат дека е можен потфатот точно и ...

Крушево е една од клучните алки во македонскиот културен и историски континуитет, напиша во својот фејсбук статус Игор Дурловски, носител на листата во изборната единица 5 на коалицијата „За обнова на Македонија“ .

Football news:

The first American of Leipzig has never scored in Europe – and yesterday he sentenced Atletico. Nagelsmann sees him as a leader
Former Barca President Gaspar: I Doubt that anyone will remember the names of the current Bayern players in the future
Rafinha can move from Flamengo to Olympiacos
Jan Oblak: I wanted to fight Real Madrid and Barca until the end of the season. We failed to do so
Kapustka moved to Legia. The midfielder played 3 games for Leicester in 4 years and went on loan
Iker Casillas: Leaving Real Madrid was painful, but this is my home. Perez said: You should be here
Upamecano about PSG: This is the biggest club in France. We will give our all and try to win