Macedonia
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Мицкоски: Новата иднина доаѓа, излезноста е клучот – ВМРО-ДПМНЕ ја престави програмата во Карбинци, Лозово, Свети Николе и Штип | Нова ТВ

Нова ТВ - пред: 27 мин

Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ на последниот ден од изборната кампања ја презентираше програмата „Создади нова иднина“ во Карбинци, Лозово, Свети Николе и Штип, каде се обрати и претседателот на партијата, Христијан Мицкоски.

Нетпрес - пред: 4 часа

Без ни малку двоумење сакам да ја навестам големата изборна победа и новото советничко мнозинство на ВМРО-ДПМНЕ во Карбинци уште во првиот изборен круг. Бастионот на ВМРО-ДПМНЕ во истокот бил и ќе биде Карбинци“, истакна кандидатот за градоначалник ...

Курир - пред: 4 часа

Без ни малку двоумење сакам да ја навестам големата изборна победа и новото советничко мнозинство на ВМРО-ДПМНЕ во Карбинци уште во првиот изборен круг. Бастионот на ВМРО-ДПМНЕ во истокот бил и ќе биде Карбинци, истакна кандидатот за градоначалник ...

Република - пред: 4 часа

Без ни малку двоумење сакам да ја навестам големата изборна победа и новото советничко мнозинство на ВМРО-ДПМНЕ во Карбинци уште во првиот изборен круг. Бастионот на ВМРО-ДПМНЕ во истокот бил и ќе биде Карбинци, истакна кандидатот за градоначалник ...

Канал5 - пред: 4 часа

„Без ни малку двоумење сакам да ја навестам големата изборна победа и новото советничко мнозинство на ВМРО-ДПМНЕ во Карбинци уште во првиот изборен круг. Бастионот на ВМРО-ДПМНЕ во истокот бил и ќе биде Карбинци", истакна кандидатот за градоначалник ...

Опсервер - пред: 3 часа

„Без ни малку двоумење сакам да ја навестам големата изборна победа и новото советничко мнозинство на ВМРО-ДПМНЕ во Карбинци уште во првиот изборен круг. Бастионот на ВМРО-ДПМНЕ во истокот бил и ќе биде Карбинци“, истакна кандидатот за градоначалник ...