Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Момчето од Битола починало од неконтролирано внатрешно крварење, покажа обдукцијата | Слободен Печат

Слободен Печат - тукушто објавено

Обдукцискиот наод за причините за смртта на 24 годишниот С.Т. од село Цапари, Битолско, кој почина во Битолската болница откако беше примен со висока температура и трески, покажа дека починал од дисиминирана интраваскуларна коагулација ДИК или брзо ...

Фактор - пред: 44 мин

Причина за смртта на 24-годишното момче во Клиничката болница Битола е десеминирана интраваскуларна коагулација, покажуваат резултатите од обдукцијата. Во изјава за Фактор, директорката, д-р Елизабета Ивановска појаснува дека момчето практично ...

Независен - пред: 36 мин

БИТОЛА – Обдукцијата покажа дека за смртта кај 24-годишното момче Симеон Т. од битолското село Цапари, кое вчера почина во Битолската болница нема лекарска грешка и дека причината е десеминирана интраваскуларна коагулација (ДИК).

Либертас - пред: 24 мин

Обдукцијата покажа дека за смртта кај 24-годишното момче Симеон Т. од битолското село Цапари, кое вчера почина во Битолската болница нема лекарска грешка и дека причината е десеминирана интраваскуларна коагулација (ДИК).

Фокус - пред: 22 мин

Обдукцијата покажа дека за смртта кај 24-годишното момче Симеон Т. од битолското село Цапари, кое вчера почина во Битолската болница нема лекарска грешка и дека причината е десеминирана интраваскуларна коагулација (ДИК).

Скопје инфо - тукушто објавено

Обдукцијата покажа дека за смртта кај 24-годишното момче Симеон Т. од битолското село Цапари, кое вчера почина во Битолската болница нема лекарска грешка и дека причината е десеминирана интраваскуларна коагулација (ДИК).