Macedonia

Николовски: Ние сме шампиони во регионот на рекордна искористеност на европските средства од ИПАРД програмата | Канал5

Канал5 - пред: 56 мин

Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски денеска беше во посета на Прилеп, прилепскиот регион и Кривогаштани каде што се сретна со граѓаните на оваа општина но и со земјоделците од овој крај.

Centar - пред: 49 мин

Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски денеска беше во посета на Прилеп, прилепскиот регион и Кривогаштани каде што се сретна со граѓаните на оваа општина но и со земјоделците од овој крај.

А1 On - пред: 18 мин

Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски денеска беше во посета на Прилеп, прилепскиот регион и Кривогаштани каде што се сретна со граѓаните на оваа општина но и со земјоделците од овој крај.

24Инфо - тукушто објавено

Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски денеска беше во посета на Прилеп, прилепскиот регион и Кривогаштани каде што се сретна со граѓаните на оваа општина но и со земјоделците од овој крај.