Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Од каде и се на ВМРО-ДПМНЕ информациите за наводната киселина за хероин? | Фокус

Фокус - тукушто објавено

ВМРО-ДПМНЕ утринава испрати соопштение во кое прашува дали автобусот во кој загинаа 45 македонски граѓани изгорел толку бргу бидеќи превезувал киселини кои се користат за производство на хероин.

Скопје1 - пред: 5 часа

Кого владата на СДСМ упорно штити во автобуската несреќа, прашува ВМРО-ДПМНЕ. „Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во државата не одговара за сомнежите дека автобусот кој изгоре ...

Курир - пред: 5 часа

Кого владата на СДСМ упорно штити во автобуската несреќа? Прашуваат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ. -Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во државата не одговара за сомнежите дека ...

Локално - пред: 4 часа

„Никој во државата не одговара за сомнежите дека автобусот кој изгоре во Бугарија при што животот го загубија 45 наши сограѓани превезувал високозапаливи течности – киселини, кои се користат за производство на хероин“, велат утрово од Белата палата ...

Фокус - пред: 4 часа

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение прашува дали автобусот во кој загинаа 45 македонски граѓани изгорел толку бргу бидеќи превезувал киселини кои се користат за производство на хероин.

Република - пред: 4 часа

Кого владата на СДСМ упорно штити во автобуската несреќа? Прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во државата не одговара за сомнежите дека автобусот кој ...

Скопје инфо - пред: 4 часа

Кого владата на СДСМ упорно штити во автобуската несреќа? Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во државата не одговара за сомнежите дека автобусот кој изгоре во Бугарија при што ...

Сител - пред: 3 часа

Кого владата на СДСМ упорно штити во автобуската несреќа? Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во државата не одговара за сомнежите дека автобусот кој изгоре во Бугарија при што ...

Канал5 - пред: 3 часа

Кого владата на СДСМ упорно штити во автобуската несреќа? Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во државата не одговара за сомнежите дека автобусот кој изгоре во Бугарија при што ...

Денешен - пред: 2 часа

Кого владата на СДСМ упорно штити во автобуската несреќа, прашува во денешната реакција ВМРО-ДПМНЕ за автобуската несреќа во Бугарија. – Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во ...

+инфо - пред: 2 часа

Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во државата не одговара за сомнежите дека автобусот кој изгоре во Бугарија при што животот го загубија 45 наши сограѓани превезувал ...

Нетпрес - пред: 2 часа

Високозапаливи киселини кои инаку се користат за производство на хероин можеби се причината за експлозијата и несреќата во кој загинаа 45 патници на македонскиот автобус на „Беса Транс“ во Бугарија, обвинува ВМРО-ДПМНЕ во партиско соопштение ...

Lider - пред: 2 часа

Кого владата на СДСМ упорно штити во автобуската несреќа? Прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во државата не одговара за сомнежите дека автобусот кој ...

Скопско Ехо - пред: 2 часа

„Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во државата не одговара за сомнежите дека автобусот кој изгоре во Бугарија при што животот го загубија 45 наши сограѓани превезувал ...

MTM - пред: 1 час

„Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во државата не одговара за сомнежите дека автобусот кој изгоре во Бугарија при што животот го загубија 45 наши сограѓани превезувал ...

MakPress - пред: 56 мин

Кого владата на СДСМ упорно штити во автобуската несреќа? Дали бизнисот со хероин кој го крие власта е причина за несреќата и 45 загинати патници во Бугарија? Никој во државата не одговара за сомнежите дека автобусот кој изгоре во Бугарија при што ...