Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Пендаровски на конференцијата САД – Јадранската Повелба: Пролонгирањето на евроинтеграциите на сите западно балкански држави го разнишува кредибилитетот на ЕУ | Фокус

Фокус - тукушто објавено

Претседателот Стево Пендаровски денеска се обрати на отворањето на 26-та Конференција на началници на генералштабови на земјите членки и набљудувачи на САД-Јадранската повелба, што се одржува во Скопје.

4NEWS - тукушто објавено

Министерката за одбрана Славјанка Петровска, утрово се обрати на годишната конференција на началници на Генералштаб на земјите – членки на САД – Јадранската Повелба, на која присуствува и генералот Кристофер Каволи, командант на Армијата на САД за ...

4NEWS - тукушто објавено

Началниците на генералштабови (НГШ) на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба (А-5) со лидерите на командата на силите на САД во Европа денес во Скопје ја започнаа дваесет и шестата конференција на иницијативата А5, која оваа година се ...

Во Центар - пред: 4 часа

Во Скопје денеска ќе биде одржана 26. Конференција на началниците на Генералштабови (НГШ) на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба (А-5). Конференцијата ќе ја отворат началникот на Генералштабот на Армијата на Република Северна ...

24Инфо - пред: 17 часа

Во пресрет на утрешната конференција на началници на Генералштаб на земјите од САД – Јадранската повелба, министерката за одбрана Славјанка Петровска, денеска во Министерството се сретна со командантот на Армијата на САД за Европа, генералот ...

Канал5 - пред: 17 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска, денеска во Министерството се сретна со командантот на Армијата на САД за Европа, генералот Кристофер Каволи, кој воедно е и командант на Врховната команда на сојузничките сили на НАТО за Европа.

Zoom - пред: 17 часа

Во пресрет на утрешната конференција на началници на Генералштаб на земјите од САД – Јадранската повелба, министерката за одбрана Славјанка Петровска, денеска во Министерството се сретна со командантот на Армијата на САД за Европа, генералот ...

Локално - пред: 17 часа

Во пресрет на утрешната конференција на началници на Генералштаб на земјите од САД – Јадранската повелба, министерката за одбрана Славјанка Петровска, денеска во Министерството се сретна со командантот на Армијата на САД за Европа, генералот ...

Макфакс - пред: 17 часа

Во пресрет на утрешната конференција на началници на Генералштаб на земјите од САД – Јадранската повелба, министерката за одбрана Славјанка Петровска, во Министерството се сретна со командантот на Армијата на САД за Европа, генералот Кристофер ...

Опсервер - пред: 17 часа

Во пресрет на утрешната конференција на началници на Генералштаб на земјите од САД – Јадранската повелба, министерката за одбрана Славјанка Петровска, во Министерството се сретна со командантот на Армијата на САД за Европа, генералот Кристофер ...

Press24 - пред: 17 часа

Во пресрет на утрешната конференција на началници на Генералштаб на земјите од САД – Јадранската повелба, министерката за одбрана Славјанка Петровска, во Министерството се сретна со командантот на Армијата на САД за Европа, генералот Кристофер ...

Точка - пред: 16 часа

Во пресрет на утрешната конференција на началници на Генералштаб на земјите од САД – Јадранската повелба, министерката за одбрана Славјанка Петровска, во Министерството се сретна со командантот на Армијата на САД за Европа, генералот Кристофер ...

Во Центар - пред: 16 часа

Во пресрет на утрешната конференција на началници на Генералштаб на земјите од САД – Јадранската повелба, министерката за одбрана Славјанка Петровска, денеска во Министерството се сретна со командантот на Армијата на САД за Европа, генералот ...

24Инфо - пред: 3 часа

Во Скопје денеска ќе биде одржана 26. Конференција на началниците на Генералштабови (НГШ) на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба (А-5). Конференцијата ќе ја отворат началникот на Генералштабот на Армијата на Република Северна ...

Сител - пред: 3 часа

Во Скопје денеска ќе биде одржана 26. Конференција на началниците на Генералштабови (НГШ) на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба (А-5). Конференцијата ќе ја отворат началникот на Генералштабот на Армијата на Република Северна ...

Frontline - пред: 2 часа

Во Скопје денеска ќе биде одржана 26. Конференција на началниците на Генералштабови (НГШ) на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба (А-5). Конференцијата ќе ја отворат началникот на Генералштабот на Армијата на Република Северна ...

Zoom - пред: 2 часа

Во Скопје денеска ќе биде одржана 26. Конференција на началниците на Генералштабови (НГШ) на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба (А-5). Конференцијата ќе ја отворат началникот на Генералштабот на Армијата на Република Северна ...

24 Вести - пред: 1 час

Во Скопје денеска ќе биде одржана 26. Конференција на началниците на Генералштабови (НГШ) на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба (А-5). Конференцијата ќе ја отворат началникот на Генералштабот на Армијата на Република Северна ...

Нова ТВ - пред: 1 час

Во Скопје денеска ќе биде одржана 26. Конференција на началниците на Генералштабови (НГШ) на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба (А-5). Конференцијата ќе ја отворат началникот на Генералштабот на Армијата на Република Северна ...

Канал5 - тукушто објавено

Во Скопје денеска беше одржана конференција на началниците на генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба. Конференцијата ја отворија началникот на генералштабот генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски и командантот на ...

Press24 - тукушто објавено

Министерката за одбрана Славјанка Петровска, утрово се обрати на годишната конференција на началници на Генералштаб на земјите – членки на САД – Јадранската Повелба, на која присуствува и генералот Кристофер Каволи, командант на Армијата на САД за ...

Макфакс - тукушто објавено

Министерката за одбрана Славјанка Петровска, се обрати на годишната конференција на началници на Генералштаб на земјите – членки на САД – Јадранската Повелба, на која присуствува и генералот Кристофер Каволи, командант на Армијата на САД за Европа.