Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Петровска во посета на македонските војници, дел од силите на НАТО, во Бугарија | Р.С.Европа

Р.С.Европа - тукушто објавено

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и нејзиниот бугарски колега Тодор Тагаев на 30 септември ќе ја посетат воената база во Ново Село, Бугарија, каде се сместени мултинационалните сили на НАТО.

Мета - пред: 1 час

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска во Ново Село, Бугарија ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО.

Бизнис Вести - пред: 4 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Независен - пред: 3 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Во Центар - пред: 3 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Слободен Печат - пред: 3 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Бриф - пред: 3 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

24Инфо - пред: 2 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Сител - пред: 2 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Канал5 - пред: 2 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Либертас - пред: 2 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

ТВ21 - пред: 2 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

4NEWS - пред: 2 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Zoom - пред: 2 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

24 Вести - пред: 2 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Expres - пред: 2 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Н.Македонија - пред: 1 час

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Макфакс - пред: 57 мин

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска во Ново Село, Бугарија ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО.

Опсервер - пред: 53 мин

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска во Ново Село, Бугарија ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО.

Бизнис Вести - пред: 41 мин

– Соработката во одбраната може да биде позитивен пример како да се развиваат односите меѓу двете држави, истакна министерката за одбрана, Славјанка Петровска на средбата со бугарскиот колега Тодор Тагарев, во пресрет на средбата во Ново Село со ...

4NEWS - пред: 31 мин

Соработката во одбраната може да биде позитивен пример како да се развиваат односите меѓу двете држави, истакна министерката за одбрана, Славјанка Петровска на средбата со бугарскиот колега Тодор Тагарев, во пресрет на средбата во Ново Село со ...

Скопје1 - пред: 31 мин

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска во Ново Село, Бугарија ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Северна Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО.

Канал5 - пред: 25 мин

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска во Ново Село, Бугарија ќе ги посети припадниците на Армијата на Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО. Во пресрет на посетата на македонскиот контингент, министерката Петровска ...

Либертас - пред: 25 мин

Соработката во одбраната може да биде позитивен пример како да се развиваат односите меѓу двете држави, истакна министерката за одбрана, Славјанка Петровска на средбата со бугарскиот колега Тодор Тагарев, во пресрет на средбата во Ново Село со ...

ТВ21 - пред: 25 мин

Соработката во одбраната може да биде позитивен пример како да се развиваат односите меѓу двете држави, истакна министерката за одбрана, Славјанка Петровска на средбата со бугарскиот колега Тодор Тагарев, во пресрет на средбата во Ново Село со ...

Денешен - пред: 19 мин

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Македонија кои се дел од мултинационалните сили на НАТО во Бугарија, соопшти Министерството за одбрана.

Zoom - тукушто објавено

Соработката во одбраната може да биде позитивен пример како да се развиваат односите меѓу двете држави, истакна министерката за одбрана, Славјанка Петровска на средбата со бугарскиот колега Тодор Тагарев, во пресрет на средбата во Ново Село со ...

24Инфо - тукушто објавено

Соработката во одбраната може да биде позитивен пример како да се развиваат односите меѓу двете држави, истакна министерката за одбрана, Славјанка Петровска на средбата со бугарскиот колега Тодор Тагарев, во пресрет на средбата во Ново Село со ...