Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

После 3 часа заврши средбата Гаши - Заев: Имаме напредок

После три часа заврши средбата Гаши-Заев. Конкретни одговори за што точно е разговарано, за кои кадровски решенија и министерски позиции се разговарало, не открија ни Гаши, ни Заев. Гаши само пред медиумите кратко рече дека има напредок во преговорите. „Следуваат консултации во нашите партии, ќе има известување од партиите, ијзави Гаши.

Средбата траеше околу 3 часа.