Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Повторно одложено судењето за Менкиноски, подносителот не се појави, судијата на боледување | OhridNews

OhridNews - пред: 1 час

Повторно одложено рочиштето за случајот со адвокатот Тони Менкиноски против кого во тек е процес за поставувањето на знамето со сонцето од Кутлеш на малиот плоштад во Охрид. Подносителите на актот денес повторно не се појавија, а не се појави ни ...

Expres - тукушто објавено

,,Исчезнаа” судија и тројца полицајци кои го гонат адвокатот Менкиноски за ,,Сонцето од Кутлеш”. Денеска во судот во Охрид не се појавија ниту судечкиот судија ниту пријавителите од МВР кои го гонат адвокатот Тони Менкиноски за јавно користење на ...

Локално - пред: 17 мин

Повторно се одложи рочиштето од процесот што се води против адвокатот Тони Менкиноски, обвинет за нарушување на јавниот ред и мир со поставувањето знаме со сонцето од Кутлеш во центарот на Охрид.

Zoom - пред: 48 мин

Пред Основниот суд во Охрид и денеска не се одржа рочиштето од процесот што се води против адвокатот Тони Менкиноски. Против него е покренато обвинение за нарушување на јавниот ред и мир со тоа што лично тој ја презеде одговорноста за поставување на ...

ТВ21 - пред: 36 мин

Пред Основниот суд во Охрид и денеска не се одржа рочиштето од процесот што се води против адвокатот Тони Менкиноски. Против него е покренато обвинение за нарушување на јавниот ред и мир со тоа што лично тој ја презеде одговорноста за поставување на ...

4NEWS - пред: 36 мин

Пред Основниот суд во Охрид и денеска не се одржа рочиштето од процесот што се води против адвокатот Тони Менкиноски. Против него е покренато обвинение за нарушување на јавниот ред и мир со тоа што лично тој ја презеде одговорноста за поставување на ...

Денешен - пред: 32 мин

Пред Основниот суд во Охрид и денеска не се одржа рочиштето од процесот што се води против адвокатот Тони Менкиноски. Против него е покренато обвинение за нарушување на јавниот ред и мир со тоа што лично тој ја презеде одговорноста за поставување на ...

МКД - пред: 30 мин

Поради здравствени проблеми на судијата Милчо Клишески, денеска во Охрид повторно беше подложено рочиштето од судскиот процес што се води против адвокатот Тони Менкиноски. Против него е покренато обвинение за нарушување на јавниот ред и мир со тоа ...

Курир - тукушто објавено

Пред Основниот суд во Охрид и денеска не се одржа рочиштето од процесот што се води против адвокатот Тони Менкиноски. Против него е покренато обвинение за нарушување на јавниот ред и мир со тоа што лично тој ја презеде одговорноста за поставување на ...