Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Пратениците ќе им поставуваат прашања на премиерот и министрите | Локално

Локално - тукушто објавено

Во Собранието денеска ќе се одржи 128-та седница на која на дневен ред е поставување пратенички прашања. Премиерот Димитар Ковачевски и министрите ќе одговараат на прашања на пратениците за актуелните теми во земјава.

Независен - пред: 1 час

Собранието денеска треба да ја одржи 128-та седница, на која ќе се поставуваат пратенички прашања. Ваква пленарна седница вообичаено се одржува секој последен четврток во месецот. Согласно практиката, први прашања на премиерот и министрите им ...

Курир - пред: 59 мин

Собранието денеска треба да ја одржи 128-та седница, на која ќе се поставуваат пратенички прашања. Ваква пленарна седница вообичаено се одржува секој последен четврток во месецот. Согласно практиката, први прашања на премиерот и министрите им ...

24 Вести - пред: 16 мин

Собранието денеска треба да ја одржи 128-та седница, на која ќе се поставуваат пратенички прашања. Ваква пленарна седница вообичаено се одржува секој последен четврток во месецот. Согласно практиката, први прашања на премиерот и министрите им ...

Сител - тукушто објавено

Собранието денеска треба да ја одржи 128-та седница, на која ќе се поставуваат пратенички прашања. Ваква пленарна седница вообичаено се одржува секој последен четврток во месецот. Согласно практиката, први прашања на премиерот и министрите им ...

Република - тукушто објавено

Во Собранието денеска ќе се одржи 128-та седница на која на дневен ред е поставување пратенички прашања. Премиерот Димитар Ковачевски и министрите ќе одговараат на прашања на пратениците за актуелните теми во земјава.