Macedonia
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Централен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Штип | Курир

Курир - пред: 5 часа

ВМРО-ДПМНЕ денес има четири митинзи во предизборната кампања. По веќе одржаните во Карбинци, Лозово и Свети Николе, следува централниот митинг во Штип. Во 20:30 часот во Штип, централен митинг ќе се одржи на Плоштад „Слобода“ каде што ќе бидат ...

Centar - пред: 2 часа

Куманово вечерва беше на нозе – Погледнете каква беше атмосферата на завршниот митинг на СДСМ во најголемата општина во ...

Курир - пред: 6 часа

ВМРО-ДПМНЕ денес има четири митинзи во предизборната кампања. По веќе одржаните во Карбинци и Лозово, следува митингот во Свети Николе. Во 19:00 часот во Свети Николе, на градскиот плоштад ќе се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Република - пред: 5 часа

Следете го во живо завршниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Штип, каде ќе се обратат кандидатот за градоначалник Иван Јорданов и претседателот на партијата Христијан Мицкоски: ...

Press24 - пред: 5 часа

Владејачката СДСМ денеска одржува централен митинг во Куманово. Погледнете дел од ...

Press24 - пред: 5 часа

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ денеска одржа централен митинг во Свети Николе. Погледнете дел од ...

Centar - пред: 5 часа

Проследете го во живо, завршниот и голем митинг на СДСМ во Куманово. Социјалдемократите во Куманово настапуваат со Оливер Илиевски за кандидат за градоначалник. Се очекува говор и на лидерот на СДСМ, Зоран ...

Република - пред: 7 часа

Следете го во живо митингот на СДСМ во Арачиново, како дел од караванот „Најдоброто за мојата општина“: ...

Курир - пред: 8 часа

ВМРО-ДПМНЕ денес има четири митинзи во предизборната кампања. Во 18:00 часот ќе има митинг во Лозово, во центарот на општината. Таму ќе се обрати Антонијо Милошоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

Република - пред: 8 часа

Следете го во живо митингот на ВМРО-ДПМНЕ од Лозово: ...

Frontline - пред: 5 часа

Пренос во живо на Караванот на Најдоброто од победничко ...

Нетпрес - пред: 8 часа

ВМРО-ДПМНЕ денес има четири митинзи во предизборната кампања. Во 18:00 часот ќе има митинг во Лозово, во центарот на општината. Таму ќе се обрати Антонијо Милошоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

Lider - пред: 7 часа

Следете го во живо митингот на ВМРО-ДПМНЕ од ...

Република - пред: 6 часа

Следете го во живо митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Свети Николе: ...

Нетпрес - пред: 6 часа

ВМРО-ДПМНЕ денес има четири митинзи во предизборната кампања. По веќе одржаните во Карбинци и Лозово, следува митингот во Свети Николе. Во 19:00 часот во Свети Николе, на градскиот плоштад ќе се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Lider - пред: 6 часа

Следете го во живо митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Свети ...

Нетпрес - пред: 5 часа

ВМРО-ДПМНЕ денес има четири митинзи во предизборната кампања. По веќе одржаните во Карбинци, Лозово и Свети Николе, следува централниот митинг во Штип. Во 20:30 часот во Штип, централен митинг ќе се одржи на Плоштад „Слобода“ каде што ќе бидат ...

Lider - пред: 4 часа

Следете го во живо завршниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Штип, каде ќе се обратат кандидатот за градоначалник Иван Јорданов и претседателот на партијата Христијан ...

По одржаните митинзи денес во Македонска Каменица, Делчево и Пехчево, ВМРО-ДПМНЕ вечерва ќе има централен митинг во Берово. Во 20:30 часот во Берово на плоштад „Димитар Беровски“, ќе се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ денес има четири митинзи, во Македонска Каменица, Делчево, Пехчево и Берово. По одржаните средби во Македонска Каменица и Делчево, сега следува настанот во Пехчево. Во 19:30 часот во Пехчево во Дом на културата „Јане Сандански“, ќе се ...

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа централен митинг во Берово. Погледнете дел од ...

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва е гостин во телевизија Алсат. Следете го во живо. ...

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва е гостин во телевизија Алсат. Следете го во ...

Вечерва ВМРО-ДПМНЕ е во Берово. Ќе биде претставен кандидатот за градоначалник на оваа општина а се очекува и обраќање на лидерот Христијан Мицкоски. ...

Голем митинг на СДСМ во Гостивар, каде меѓудругите ќе се обрати и лидерот на СДСМ, Зоран Заев. Проследете го во ...

ВМРО-ДПМНЕ денес има митинг во Пехчево. Во 19:30 часот во Пехчево во Дом на културата „Јане Сандански“, ќе се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ. ...

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ предмалку одржа митинг во Делчево. На митингот се обратија кандидатот за градоначалник, Николчо Стојменовски и лидерот на партијата Христијан Мицкоски. Погледнете дел од ...

Проследете го во живо митингот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ во Делчево. Претставување на кандидатот за градоначалнк на Делечево, Николчо ...