Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

„СОНОТ НА ЕДНО НАЦИОНАЛИСТЧЕ КОЕ СИ НАПРАВИ МАФИЈАШКА ДРЖАВА“: Најчевска распали за Груби и најавата дека пруга кон Драч е приоритет | Фактор

Фактор - тукушто објавено

Професорката Мирјана Најчевска, на својот фесјбук профил ја искоментира најавата на Артан Груби, дека приоритет е изградба на железничка пруга кон Драч. „ Зошто би била приоритетна пруга Скопје-Драч? За создавање услови за голема Албанија? Ако веќе ...

Expres - пред: 6 часа

Професорката Мирјана Најчевска ја коментира изјавата на вицепремиерот Артан Груби дека еден од приоритетите на Владата бил железничка пруга што ќе го поврзе Скопје со албанското пристаниште ...

Локално - пред: 18 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г-дин Артан Груби се сретна со специјалниот пратеник за трговија за Западен Балкан, г-дин Мартин Викерс, придружуван од амбасадорот г-дин Метју Лосон.

Макфакс - пред: 18 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г-дин Артан Груби се сретна со специјалниот пратеник за трговија за Западен Балкан, г-дин Мартин Викерс, придружуван од амбасадорот г-дин Метју Лосон.

Опсервер - пред: 18 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г-дин Артан Груби се сретна со специјалниот пратеник за трговија за Западен Балкан, г-дин Мартин Викерс, придружуван од амбасадорот г-дин Метју Лосон.

Точка - пред: 18 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г-дин Артан Груби се сретна со специјалниот пратеник за трговија за Западен Балкан, г-дин Мартин Викерс, придружуван од амбасадорот г-дин Метју Лосон.

Скопје инфо - пред: 18 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г-дин Артан Груби се сретна со специјалниот пратеник за трговија за Западен Балкан, г-дин Мартин Викерс, придружуван од амбасадорот г-дин Метју Лосон.

Канал5 - пред: 17 часа

-Односите меѓу двете држави беа оценети како стабилни, вклучително и економската и комерцијалната соработка, при што Груби истакна дека Обединетото Кралство е втор по големина инвеститор во земјата.

Нова ТВ - пред: 17 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците Артан Груби се сретна со специјалниот пратеник за трговија на Обединетото Кралство за Западен Балкан Мартин Викерс, придружуван од британскиот амбасадор Метју ...

24Инфо - пред: 17 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците Артан Груби се сретна со специјалниот пратеник за трговија на Обединетото Кралство за Западен Балкан Мартин Викерс, придружуван од британскиот амбасадор Метју ...

Centar - пред: 17 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г-дин Артан Груби се сретна со специјалниот пратеник за трговија за Западен Балкан, г-дин Мартин Викерс, придружуван од амбасадорот г-дин Метју Лосон.

Вести плус - пред: 17 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г-дин Артан Груби се сретна со специјалниот пратеник за трговија за Западен Балкан, г-дин Мартин Викерс, придружуван од амбасадорот г-дин Метју Лосон.

Press24 - пред: 17 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби, се сретна со специјалниот пратеник за трговија за Западен Балкан, г. Мартин Викерс, придружуван од амбасадорот г. Метју Лосон.

Скопје1 - пред: 16 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби, се сретна со специјалниот пратеник за трговија за Западен Балкан, г. Мартин Викерс, придружуван од амбасадорот г. Метју Лосон.

Кајгана - пред: 14 часа

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби, се сретна со специјалниот пратеник за трговија за Западен Балкан, Мартин Викерс, придружуван од амбасадорот Метју Лосон.