Macedonia

Тодоровиќ не дојде да сведочи за „Рекет“, судењето одложено за утре | ММС

ММС - тукушто објавено

Поранешниот градоначалник на Општина Центар Владимир Тодоровиќ не се појави денеска во Судот, каде што требаше да сведочи на рочиштето за случајот „Рекет“. Судењето се одложува за утре, за кога одбраната треба да ги обезбеди сведоците Тодоровиќ и ...

Фокус - пред: 3 часа

Поранешниот градоначалник Владимир Тодоровиќ денеска треба да сведочи во судскиот процес „Рекет“, во Кривичниот суд. Тодоровиќ е сведок предложен од одбраната. По него треба да сведочи и бизнисменот Цветан Панделески, осомничен во случајот ...

360 степени - пред: 3 часа

Во Кривичниот суд во Скопје на рочиште за предметот „Рекет“ денеска треба да сведочи поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ, како сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски – Боки 13.

+инфо - пред: 3 часа

Бизнисменот Владимир Тодоровиќ кој беше и поранешен градоначалник на општината Центар избран во 2009 година, денеска се очекува да сведочи во судскиот процес „Рекет“ во кој првообвинет е Бојан Јовановски Боки 13.

МКД - пред: 4 часа

Поранешниот градоначалник на општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

Курир - пред: 4 часа

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

Слободен Печат - пред: 4 часа

Судскиот предмет за случајот „Рекет” e во фаза на презентација на вербални докази од страна на одбраната. Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан ...

ММС - пред: 3 часа

На денешното, ново судско рочиште за случајот „Рекет“, на предлог на обвинетиот Бојан Јовановски, на клупата за сведоци ќе седне бившиот градоначалник на Општина Центар, Владимир Тодоровиќ.

Press24 - пред: 3 часа

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

еМагазин - пред: 3 часа

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

Локално - пред: 3 часа

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

Сител - пред: 3 часа

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

А1 On - пред: 3 часа

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

Опсервер - пред: 3 часа

– Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

24Инфо - пред: 3 часа

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

CivilMedia - пред: 3 часа

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен, Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

Република - пред: 3 часа

Поранешниот градоначалник Владимир Тодоровиќ денеска треба да сведочи во судскиот процес „Рекет“, во Кривичниот суд. Тодоровиќ е сведок предложен од одбраната. По него треба да сведочи и бизнисменот Цветан Панделески, осомничен во случајот ...

Скопје инфо - пред: 2 часа

Поранешниот градоначалник Владимир Тодоровиќ денеска треба да сведочи во судскиот процес „Рекет“, во Кривичниот суд. Тодоровиќ е сведок предложен од одбраната. По него треба да сведочи и бизнисменот Цветан Панделески, осомничен во случајот ...

24 Вести - пред: 2 часа

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

ТВ21 - пред: 2 часа

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

Алсат-М - пред: 2 часа

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

Либертас - пред: 2 часа

– Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

Frontline - пред: 1 час

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет” Поранешниот градоначалник на Општина ...

Н.Македонија - пред: 1 час

Поранешниот градоначалник на Општина Центар, Владимир Тодоровиќ, е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот во предметот „Рекет“, Бојан Јовановски. На последното рочиште сведочеше адвокатот Васил Димишков, кој е брат на судијката од ...

MakPress - пред: 1 час

Поранешниот градоначалник на Општина Центар и бизнисмен Владимир Тодоровиќ е денешниот сведок предложен од одбраната на првообвинетиот Бојан Јовановски-Боки 13, кој треба да сведочи во судскиот предмет „Рекет”.

Сител - тукушто објавено

Поранешниот градоначалник на Општина Центар Владимир Тодоровиќ не се појави денеска во Судот, каде што требаше да сведочи на рочиштето за случајот „Рекет“. Судењето се одложува за утре, за кога одбраната треба да ги обезбеди сведоците Тодоровиќ и ...

Скопје инфо - тукушто објавено

Поранешниот градоначалник на Општина Центар Владимир Тодоровиќ не се појави денеска во Судот, каде што требаше да сведочи на рочиштето за случајот „Рекет“. Судењето се одложува за утре, за кога одбраната треба да ги обезбеди сведоците Тодоровиќ и ...