Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Тренчевска: Безбедноста и здравјето на работниците при работа се приоритет број еден при креирањето на политиките | Во Центар

Во Центар - пред: 6 часа

Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска денеска ја отвори тридневната меѓународна конференција „Безбедност и здравје при работа без граници“, организирана од 10 експертски невладини организации од седум земји од Балканот и ...

24Инфо - пред: 11 часа

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска се сретна со државниот секретар од Министерството за труд, семејство, социјална работа и еднакви можности на Словенија, Дан Јуван.

Локално - пред: 11 часа

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска ја отвори меѓународната тридневна конференција „Безбедност и здравје при работа без граници“, организирана од страна на 10 невладини експертски организации од седум земји од ...

Канал5 - пред: 11 часа

Безбедноста и здравјето при работа се број еден приоритет при креирањето политики. Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска ја отвори меѓународната тридневна конференција „Безбедност и здравје при работа без граници“, ...

Независен - пред: 11 часа

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска ја отвори меѓународната тридневна конференција „Безбедност и здравје при работа без граници“, организирана од страна на 10 невладини експертски организации од 7 земји од Балканот ...

Во Центар - пред: 11 часа

– Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска ја отвори меѓународната тридневна конференција „Безбедност и здравје при работа без граници“, организирана од страна на 10 невладини експертски организации од седум земји од ...

Zoom - пред: 11 часа

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска ја отвори меѓународната тридневна конференција „Безбедност и здравје при работа без граници“, организирана од страна на 10 невладини експертски организации од седум земји од ...

Република - пред: 11 часа

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска ја отвори меѓународната тридневна конференција „Безбедност и здравје при работа без граници“, организирана од страна на 10 невладини експертски организации од седум земји од ...

Локално - пред: 10 часа

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска се сретна со државниот секретар од Министерството за труд, семејство, социјална работа и еднакви можности на Словенија, Дан Јуван.

Во Центар - пред: 9 часа

– Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска се сретна со државниот секретар од Министерството за труд, семејство, социјална работа и еднакви можности на Словенија, Дан Јуван.

Канал5 - пред: 9 часа

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска се сретна со државниот секретар од Министерството за труд, семејство, социјална работа и еднакви можности на Словенија, Дан Јуван.

Бриф - пред: 9 часа

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска ја отвори меѓународната тридневна конференција „Безбедност и здравје при работа без граници“, организирана од страна на 10 невладини експертски организации од седум земји од ...

Lider - пред: 8 часа

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска ја отвори меѓународната тридневна конференција „Безбедност и здравје при работа без граници“, организирана од страна на 10 невладини експертски организации од седум земји од ...

MakPress - тукушто објавено

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска се сретна со државниот секретар од Министерството за труд, семејство, социјална работа и еднакви можности на Словенија, Дан Јуван.