Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Триесет години партнерство меѓу Армијата на Северна Македонија и Националната гарда на Вермонт | Локално

Локално - пред: 19 мин

Во Министерството за одбрана вечерва беше одбележано 30- годишноto партнерство меѓу Армијата на Република Северна Македонија и Националната гарда на Вермонт. Во своето обраќање, министерката за одбрана Славјанка Петровска ова партнерство го оцени ...

Фокус - пред: 27 мин

Одбележуваме 30 годишно партнерство со националната гарда со Вермонт. Ова партнерство не е само потпишан документ туку подадена рака и постојана поддршка низ сите овие триесет години, изјави министерката за одбрана Славјанка Петровска по средбата со ...

Канал5 - пред: 39 мин

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска се обрати на свеченоста во Министерството со која се одбележа триесет годишното партнерство помеѓу Армијата на Македонија и Националната гарда на Вермонт.

Бриф - пред: 6 часа

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски денеска беше домаќин на генералот на Националната гарда на Вермонт, Григориј Најт, со кого заедно ја посетија винаријата ИМАКО.

Слободен Печат - пред: 11 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и командантот на Националната гарда на Вермонт, генерал мајор Грегори Најт, денеска ќе присуствуваат и ќе се обратат на свеченоста за одбележување на 30-годишното партнерство помеѓу Армијата на Република ...

24Инфо - пред: 11 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и командантот на Националната гарда на Вермонт, генерал мајор Грегори Најт, денеска ќе присуствуваат и ќе се обратат на свеченоста за одбележување на 30-годишното партнерство помеѓу Армијата на Република ...

Zoom - пред: 10 часа

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и командантот на Националната гарда на Вермонт, генерал мајор Грегори Најт, денеска ќе присуствуваат и ќе се обратат на свеченоста за одбележување на 30-годишното партнерство помеѓу Армијата на Република ...

Агротим - пред: 4 часа

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски денеска беше домаќин на генералот на Националната гарда на Вермонт, Григориј Најт, со кого заедно ја посетија винаријата ИМАКО.

24Инфо - пред: 35 мин

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска се обрати на свеченоста во Министерството со која се одбележа триесет годишното партнерство помеѓу Армијата на Република Северна Македонија и Националната гарда на Вермонт, при што порача дека ова ...

Бриф - пред: 17 мин

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска се обрати на свеченоста во Министерството со која се одбележа триесет годишното партнерство помеѓу Армијата на Република Северна Македонија и Националната гарда на Вермонт, при што порача дека ова ...

Сител - тукушто објавено

Во Министерството за одбрана вечерва беше одбележано 30- годишноto партнерство меѓу Армијата на Република Северна Македонија и Националната гарда на Вермонт. Во своето обраќање, министерката за одбрана Славјанка Петровска ова партнерство го оцени ...

CivilMedia - тукушто објавено

Во Министерството за одбрана вечерва беше одбележано 30- годишното партнерство меѓу Армијата на Република Северна Македонија и Националната гарда на Вермонт. Во своето обраќање, министерката за одбрана Славјанка Петровска ова партнерство го оцени ...

Frontline - тукушто објавено

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска се обрати на свеченоста во Министерството со која се одбележа триесет годишното партнерство помеѓу Армијата на Република Северна Македонија и Националната гарда на Вермонт, при што порача дека ова ...

Zoom - тукушто објавено

Во Министерството за одбрана вечерва беше одбележано 30- годишното партнерство меѓу Армијата на Република Северна Македонија и Националната гарда на Вермонт. Во своето обраќање, министерката за одбрана Славјанка Петровска ова партнерство го оцени ...