Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ тврди дека во земјава е увезено и пуштено во промет канцерогено млеко | 360 степени

360 степени - тукушто објавено

Од опозициската партија во прилог на денешното соопштение го објавија и извештајот од лабораториското испитување на трајното млеко за кое тврдат дека е канцерогено, а во кој се наведува дека испитуваниот примерок е не ги задоволува критериумите на ...

Курир - пред: 1 час

Во 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

+инфо - пред: 27 мин

Првиот човек на комисијата за земјодлество на ВМРО-ДПМНЕ бара итна реакција на АХВ и оставка на директорот Николче Бабовски. Претседателот на Комисијата за земјоделство на ВМРО-ДПМНЕ Цветан Трипуновски денеска откри афера со увоз на небезбедно ...

Макфакс - пред: 1 час

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

Фокус - пред: 1 час

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

Lider - пред: 1 час

Во 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

Опсервер - пред: 1 час

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

Република - пред: 1 час

На 21 септември годинава во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3 февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ниво, ...

А1 On - пред: 1 час

Во 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

Либертас - пред: 56 мин

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

Независен - пред: 56 мин

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектиран амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

Press24 - пред: 51 мин

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

Точка - пред: 47 мин

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

MTM - пред: 44 мин

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

Нетпрес - пред: 42 мин

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

Сител - пред: 33 мин

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3 февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...

Скопје инфо - пред: 27 мин

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено над 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3 февруари 2024 година и тоа е пуштено во промет иако во него е детектирано алфатоксин М1 над максималното дозволено ниво, така ...

Канал5 - пред: 22 мин

Во Македонија е увезено млеко од Србија и пуштено во промет со амфлатоксин М1, кој и зошто ги труе граѓаните со канцерогени супстанци? Во 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на ...

Скопје1 - пред: 18 мин

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено над 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3 февруари 2024 година и тоа е пуштено во промет иако во него е детектирано алфатоксин М1 над максималното дозволено ниво, така ...

Фактор - тукушто објавено

На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3 февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектиран афлатоксин М1 над максималното дозволено ниво.

Локално - тукушто објавено

Во 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони трајно млеко од Република Србија, со рок на важност до 3-ти февруари 2024 година и истото е пуштено во промет иако во млекото е детектирано амфлатоксин М1 над максималното дозволено ...