Macedonia

(Видео) Николовски: Шампиони сме во регионот на рекордна искористеност на европските средства од ИПАРД | Макфакс

Макфакс - тукушто објавено

Горд сум што бев дел од министерството за земјоделство во период кога се донесоа клучни промени и земјоделците без разлика на партиска припадност, неселективно сите ги добиваа субвенциите навремено.

Канал5 - пред: 4 часа

Дополнителен заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски денеска се зсретна со земјоделците од село Ерџелија, се наведува во соопштението од неговиот кабинет.

4NEWS - пред: 20 часа

МЗШВ го потсетува дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски, да не манипулира со земјоделците, редовните исплати на субвенциите согласно календарот за исплата, не се поткуп туку вистинска грижа ...

МЗШВ го потсетува дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски, да не манипулира со земјоделците, редовните исплати на субвенциите согласно календарот за исплата, не се поткуп туку вистинска грижа ...

Цветан Трипуновски заменик министерот за земјоделство шумарство и водостопанство од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Цветан Трипуновски, денеска го овбини СДСМ дека прави поткуп на земјоделците со нивни пари, кои досега не им ги исплаќаше.

Интегрален текст од изјава за медиуми на Цветан Трипуновски-дополнителен заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство СДСМ прави поткуп на земјоделците со нивни пари кои не им ги исплаќаше до сега.

СДСМ прави поткуп на земјоделците со нивни пари кои не им ги исплаќаше до сега. Ова ја фрла најтемната дамка на изборите и претставува брутална навреда на честа и достоинството на работните земјоделци, истакна Цветан Трипуновски, дополнителен ...

СДСМ прави поткуп на земјоделците со нивни пари што не им ги исплаќаше досега. Ова ја фрла најтемната дамка на изборите и претставува брутална навреда на честа и достоинството на работните земјоделци, обвини дополнителниот заменик-министер за ...

Цветан Трипуновски заменик министерот за земјоделство шумарство и водостопанство од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Цветан Трипуновски, денеска го обвини СДСМ дека прави поткуп на земјоделците со нивни пари, кои досега не им ги исплаќаше.

СДСМ преку Трајан Димковски сака да ги поткупи земјоделците со 60 милиони евра, со пари на земјоделците кои им следуваат согласно закон, а не им биле исплатени изминативе три години. Алармиравме и посочувавме дека има дупка во Платежната агенција од ...

СДСМ преку Трајан Димковски сака да ги поткупи земјоделците со 60 милиони евра, со пари на земјоделците кои им следуваат согласно закон, а не им биле исплатени изминативе три години. Алармиравме и посочувавме дека има дупка во Платежната агенција од ...

СДСМ преку Трајан Димковски сака да ги поткупи земјоделците со 60 милиони евра, со пари на земјоделците кои им следуваат согласно закон, а не им биле исплатени изминативе три години. Алармиравме и посочувавме дека има дупка во Платежната агенција од ...

МЗШВ го потсетува дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски, да не манипулира со земјоделците, редовните исплати на субвенциите согласно календарот за исплата, не се поткуп туку вистинска грижа ...

СДСМ преку Трајан Димковски сака да ги поткупи земјоделците со 60 милиони евра, со пари на земјоделците кои им следуваат согласно закон, а не им биле исплатени изминативе три години. Алармиравме и посочувавме дека има дупка во Платежната агенција од ...

​МЗШВ го потсетува дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски, да не манипулира со земјоделците. Редовните исплати на субвенциите согласно календарот за исплата, не се поткуп туку вистинска грижа ...

СДСМ преку Трајан Димковски сака да ги поткупи земјоделците со 60 милиони евра, со пари на земјоделците кои им следуваат согласно закон, а не им биле исплатени изминативе три години. Алармиравме и посочувавме дека има дупка во Платежната агенција од ...

СДСМ прави поткуп на земјоделците со нивни пари кои не им ги исплаќаше до сега. Ова ја фрла најтемната дамка на изборите и претставува брутална навреда на честа и достоинството на работните земјоделци.

МЗШВ реагира на обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски, тврдејќи дека редовните исплати на субвенциите се согласно календарот за исплата, и дека не се поткуп туку вистинска ...

СДСМ прави поткуп на земјоделците со нивни пари кои не им ги исплаќаше до сега. Ова ја фрла најтемната дамка на изборите и претставува брутална навреда на честа и достоинството на работните земјоделци.

СДСМ прави поткуп на земјоделците со нивни пари кои не им ги исплаќаше до сега. Ова ја фрла најтемната дамка на изборите и претставува брутална навреда на честа и достоинството на работните земјоделци, истакна Цветан Трипуновски, дополнителен ...

Сител - пред: 21 часа

МЗШВ го потсетува дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски, да не манипулира со земјоделците, редовните исплати на субвенциите согласно календарот за исплата, не се поткуп туку вистинска грижа ...

Бизнис Вести - пред: 12 часа

МЗШВ го потсетува дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски, да не манипулира со земјоделците, редовните исплати на субвенциите согласно календарот за исплата, не се поткуп туку вистинска грижа ...

MakPress - пред: 4 часа

Денеска сум во Свети Николскиот регион поточно во населено место Ерџелија најголем број на дискусии она штосамите земјоделци го потенцираат апропо мојата вчерашна изјава за онаа нерегуларност која то сака да ја направ Трајан Димковски и СДСМ во овој ...

Курир - пред: 4 часа

Денеска сум во Свети Николскиот регион поточно во населено место Ерџелија најголем број на дискусии она штосамите земјоделци го потенцираат апропо мојата вчерашна изјава за онаа нерегуларност која што сака да ја направи Трајан Димковски и СДСМ во ...

Курир - пред: 3 часа

Во разговорите повторно наидувам на ситуација дека и овде во Ерџелија има неисплатени субвенции, она што Трајан Димковски го говореше на една од дебатите дека се е исплатено гледаме дека и во Ерџелија таа слика не е вистина.