Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Владев: Реконструкција на речното корито на Горобинска река во Свети Николе, работиме и на проекти со Светска банка | Сител

Сител - пред: 29 мин

Она што го ветивме во предизборниот период за време на кампањата на локалните избори, веќе веднаш почнуваме да го реализираме. Денеска го започнуваме проектот реконструкција на речното корито на Горобинска река со која долго време граѓаните на ...

Канал5 - тукушто објавено

Врнежите од дожд што беа присутни во земјава последните 36 часа, придонесоа водотеците низ државата да го подигнат нивото и да ја надминат кризата која подолго време ги следеше. Речното корито на градската река Сушица во Кичево, од надојдените води ...

Курир - пред: 3 часа

Во општина Свети Николе, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Свети Николе, Дејан Владев ќе извршат увид на градежни активности на дел од речното корито, атмосферската канализација и улици во Свети ...

Lider - пред: 2 часа

Во општина Свети Николе, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Свети Николе, Дејан Владев ќе извршат увид на градежни активности на дел од речното корито, атмосферската канализација и улици во Свети ...

Курир - пред: 25 мин

Она што го ветивме во предизборниот период за време на кампањата на локалните избори, веќе веднаш почнуваме да го реализираме. Денеска го започнуваме проектот реконструкција на речното корито на Горобинска река со која долго време граѓаните на ...

Нетпрес - тукушто објавено

Она што го ветивме во предизборниот период за време на кампањата на локалните избори, веќе веднаш почнуваме да го реализираме. Денеска го започнуваме проектот реконструкција на речното корито на Горобинска река со која долго време граѓаните на ...

Lider - тукушто објавено

Она што го ветивме во предизборниот период за време на кампањата на локалните избори, веќе веднаш почнуваме да го реализираме. Денеска го започнуваме проектот реконструкција на речното корито на Горобинска река со која долго време граѓаните на ...