Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Во ковид-центарот во Дебар хоспитализиран пациент по речиси два месеца | Слободен Печат

Слободен Печат - пред: 47 мин

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. Во центарот, според него, продолжува 24-часовното присуство на лекар и ...

ТВ21 - пред: 45 мин

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. – Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.

Канал5 - пред: 43 мин

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. – Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.

Press24 - пред: 37 мин

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. – Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.

Сител - пред: 33 мин

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. – Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.

Курир - пред: 27 мин

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. -Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.