Macedonia
An article was changed on the original website

Во тетовско, полицајци застрелаа лице кое кон нив фрлало рачни бомби | 24 Вести

Полицијата пристигала пред негова куќа за да го лиши од слобода, а тој фрлал рачни бомби кон нив. Крвава драма се случи изутрина во тетовското село Ларце. 38 годишен тетовец, против кого била распишана и меѓународна потерница, е убиен во полициска ...

Жител на тетовско Ларце со дебело криминално досие баран повеќе од една деценија утринава е застрелан од полицијата. Неколку часа траела акцијата на специјалците на МВР за приведување на 38 годишниот Ј.Р.

Детонации и истрели од автоматско оружје ги разбудија жителите на тетовското село Ларце. 38 годишен осуден затвореник со рачни гранати и автоматска пушка ги нападнал полицајците кои дошле да го приведат.

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на МВР застрелале едно лице при обид за негово приведување, откако тоа пружило отпор и фрлило рачна бомба кон полицајците, соопшти МВР. Според МВР, се работи за Ј.Р.

Во раните утрински часови, во село Ларце, тетовско, припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презедоа мерки и активности за лишување од слобода на 38-годишниот Ј.Р.

При полициска акција за апсење, утрово во тетовското село Ларце бил убиен Ј.Р. (38) од селото Ларце. Тој пред да биде застрелан фрлил бомба кон полициските специјалци, соопшти МВР. Според полицијата, против сега убиениот во периодот од 2000 до 2016 ...

Жител на тетовско Ларце со дебело криминално досие баран повеќе од една деценија утринава е застрелан од полицијата. Неколку часа траела акцијата на специјалците на МВР за приведување на 38 годишниот Ј.Р.

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на МВР застрелале едно лице при обид за негово приведување, откако тоа пружило отпор и фрлило рачна бомба кон полицајците, соопшти МВР. Според МВР, се работи за Ј.Р.

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој вил баран по меѓународна и централни потерници за ...

Во полициска акција во селото Ларце, денеска во раните утрински часови бил застрелан 38-годишен жител на тетовското село кого го барале со меѓународна и централни потерници за издржување казна затвор во траење од 26 години и 10 месеци.

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој вил баран по меѓународна и централни потерници за ...

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој вил баран по меѓународна и централни потерници за ...

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој вил баран по меѓународна и централни потерници за ...

Во раните утрински часови, во село Ларце, тетовско, припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презедоа мерки и активности за лишување од слобода на 38-годишниот Ј.Р.

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој вил баран по меѓународна и централни потерници за ...

Во раните утрински часови припадници на Министерството за внатрешни работи при обид за апсење на лицето Ј.Р. во тетовското село Ларце влегле во престрелка со огнено оружје откако лицето одбило да и се предаде на полицијата.

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој вил баран по меѓународна и централни потерници за ...

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој вил баран по меѓународна и централни потерници за ...

Во раните утрински часови, во село Ларце, тетовско, припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презедоа мерки и активности за лишување од слобода на 38-годишниот Ј.Р.

Денеска (04.06.), во раните утрински часови, во село Ларце, тетовско, припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презедоа мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р.

Денеска (04.06.), во раните утрински часови, во село Ларце, тетовско, припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презедоа мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р.

Денеска во раните утрински часови, во село Ларце, тетовско, припадници на МВР по претходно изготвен план, презеле мерки за апсење на 38-годишен жител на селото, кој се барал со меѓународна и централни потерници за издржување вкупна казна затвор во ...

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој бил баран по меѓународна и централни потерници за ...

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој бил баран по меѓународна и централни потерници за ...

Според полицијата Ј.Р. (36) од тетовското село Ларце, кој се барал со централна и меѓународна потерница за серија на најтешки кривични дела, за што му била изречена вкупна затворска казна од 26 години и 10 месеци, бил ликвидиран во моментот кога кон ...

Тетово, 4 јуни 2018 (МИА) - Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р.

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој бил баран по меѓународна и централни потерници за ...

Во тетовското Ларце утринава полицијата во претходно подготвена акција застрела лице од потерница, кое врз нив фрлило рачна бомба Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, ...

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој бил баран по меѓународна и централни потерници за ...

Македонски државјанин, сторител на тешки кривични дела осумнаесет години бегал од лицето на правдата, а денес во обид да биде приведен, беше убиен откако отворил оган врз полициските специјалци.

МВР соопшти денеска дека полицијата застрелала повеќекратен сторител на тешки кривични дела, бидејќи во моментот на неговото апсење тој фрлил бомба кон полицијата и почнал да бега. По ова полициските сили отвориле оган кон него и го убиле на местото ...

По сознанија за местото каде престојувало осудено лице кое е сторител на повеќе тешки кривични дела, денеска во раните утрински часови Министерството за внатрешни работи спроведе полициска акција за лишување од слобода на осуденото лице и негово ...

Во раните утрински часови, во село Ларце, тетовско, припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презедоа мерки и активности за лишување од слобода на 38-годишниот Ј.Р.

„По сознанија за местото каде престојувало осудено лице кое е сторител на повеќе тешки кривични дела, денеска во раните утрински часови Министерството за внатрешни работи спроведе полициска акција за лишување од слобода на осуденото лице и негово ...

Во полициска акција во селото Ларце, денеска во раните утрински часови бил застрелан 38-годишен жител на тетовското село, кој се барал со меѓународна и централни потерници за издржување вкупна казна затвор во траење од 26 години и 10 месеци.

По сознанија за местото каде престојувало осудено лице кое е сторител на повеќе тешки кривични дела, денеска во раните утрински часови Министерството за внатрешни работи спроведе полициска акција за лишување од слобода на осуденото лице и негово ...

Полицијата го застрела при обид за апсење Ј.Р. од тетовското село Ларце, баран по меѓународна и централна потерница за издржување казна затвор во траење од 26 години и десет месеци. „Денеска во раните утрински часови, во куќата на Ј.Р.

По сознанија за местото каде престојувало осудено лице кое е сторител на повеќе тешки кривични дела, денеска во раните утрински часови Министерството за внатрешни работи спроведе полициска акција за лишување од слобода на осуденото лице и негово ...

Во полициска акција во тетовско Ларце утринава е убиен 38 годишен жител од ова село, кој подолг период се барал од МВР и со меѓународна потерница, заради издржување на вкупна затворска казна од 26 години и 10 месеци.

Во полициска акција во селото Ларце, денеска во раните утрински часови бил застрелан 38-годишен жител на тетовското село кого го барале со меѓународна и централни потерници за издржување казна затвор во траење од 26 години и 10 месеци.

Обвинителството прибира докази од местото каде утрово во престрелка беше убиен Јетнон Реџепи (38) од село Ларце, тетовско беше баран по меѓународни и централни потерници за сторени тешки кривични дела.

Во тетовското село Ларце, рано утринава припадници на Министерството за внатрешни работи по претходно изготвен план, презеле мерки и активности за лишување од слобода на Ј.Р. (38) од истото село, кој вил баран по меѓународна и централни потерници за ...

По сознанија за местото каде престојувало осудено лице кое е сторител на повеќе тешки кривични дела, денеска во раните утрински часови Министерството за внатрешни работи спроведе полициска акција за лишување од слобода на осуденото лице и негово ...

По сознанија за местото каде престојувало осудено лице кое е сторител на повеќе тешки кривични дела, денеска во раните утрински часови Министерството за внатрешни работи спроведе полициска акција за лишување од слобода на осуденото лице, ...

Football news:

Ennio Morricone's heart belonged to music and rum. The composer was asked to write the club's anthem, and Totti went to his hit
Leipzig have signed forward Hwang Hee-Chan from Salzburg. He took the number 11 that Werner played under
Inter wants to sign Kessie. Milan previously refused to exchange for Gagliardini
Showsport supports the journalist Ivan Safronov, accused of treason. This is a very suspicious case
Mario Gomez, Pizarro, Emre, lomberts and other heroes who finished their careers this summer
Dyer was suspended for 4 matches for a brawl with a fan in the stands
Jorginho is unhappy that he doesn't play enough at Chelsea. Sarri wants to invite him to Juventus