Macedonia
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Заев: Нова пречистителна станица и училиште за Арачиново, направете разлика кој гради за иднината а кој блокира и гласајте за Најдоброто! | Centar

Centar - пред: 28 мин

Зоран Заев, претседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија, денеска на трибината ‘‘Најдоброто за мојата општина‘‘ во своето обраќање посочи дека никогаш не било појасно за кого ќе гласаат граѓаните, бидејќи изминатите 4 години се доказ ...

Бриф - пред: 38 мин

Освен што го унапредивме Арачиново за два века, одржавме лекција по заедништво на оние другите кои глумат разбудени од деценискиот сон дека сега ја разбрале вредноста на заедништвото, кажа претседателот на СДСМ, Зоран Заев од Арачиново, додавајќи ...

Бриф - пред: 46 мин

Претседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија на денешната граѓанска трибина ‘‘Најдоброто за мојата општина ‘‘ пред арачиновци вети дека развојот на Арачиново ќе продолжи како и досега, бидејќи СДСМ е партија која не ги дели ниту луѓето, ...

Бриф - пред: 50 мин

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина “Најдоброто за нашата општина” истакна декаи во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 ...

+инфо - пред: 46 мин

На самиот крај Миликије ги повика своите сограѓаните да го заокружат бројот 9, бројот на надеж, бројот на гордоста, бројот што ќе ѝ даде можност да продолжи уште посилно да работи за ...

Канал5 - пред: 48 мин

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина истакна дека и во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 години.

Република - пред: 44 мин

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина „Најдоброто за нашата општина” на СДСМ истакна дека и во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните ...

Канал5 - пред: 42 мин

Претседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија на денешната граѓанска трибина ''Најдоброто за мојата општина '' пред арачиновци вети дека развојот на Арачиново ќе продолжи како и досега.

24Инфо - пред: 40 мин

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина “Најдоброто за нашата општина” истакна декаи во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 ...

Локално - пред: 40 мин

И освен што го унапредивме Арачиново за 2 века, одржавме лекции по заедништво на оние другите кои глумат разбудени од деценискиот сон – демек ја разбрале вредноста на заедништвото. А сите знаеме, не се одамна тие времиња, во коишто истите овие кадри ...

Frontline - пред: 38 мин

Освен што го унапредивме Арачиново за два века, одржавме лекција по заедништво на оние другите кои глумат разбудени од деценискиот сон дека сега ја разбрале вредноста на заедништвото, кажа претседателот на СДСМ, Зоран Заев од Арачиново, додавајќи ...

Слободен Печат - пред: 34 мин

Претседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија на денешната граѓанска трибина „Најдоброто за мојата општина“ пред арачиновци вети дека развојот на Арачиново ќе продолжи како и досега, бидејќи СДСМ е партија која не ги дели ниту луѓето, ...

Република - пред: 30 мин

Освен што го унапредивме Арачиново за два века, одржавме лекција по заедништво на оние другите кои глумат разбудени од деценискиот сон дека сега ја разбрале вредноста на заедништвото, кажа претседателот на СДСМ, Зоран Заев од Арачиново, додавајќи ...

Centar - пред: 28 мин

Претседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија на денешната граѓанска трибина ‘‘Најдоброто за мојата општина ‘‘ пред арачиновци вети дека развојот на Арачиново ќе продолжи како и досега, бидејќи СДСМ е партија која не ги дели ниту луѓето, ...

Centar - пред: 28 мин

Освен што го унапредивме Арачиново за два века, одржавме лекција по заедништво на оние другите кои глумат разбудени од деценискиот сон дека сега ја разбрале вредноста на заедништвото, кажа претседателот на СДСМ, Зоран Заев од Арачиново, додавајќи ...

Centar - пред: 24 мин

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина “Најдоброто за нашата општина” истакна декаи во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 ...

Република - пред: 24 мин

И освен што го унапредивме Арачиново за 2 века, одржавме лекции по заедништво на оние другите кои глумат разбудени од деценискиот сон – демек ја разбрале вредноста на заедништвото. А сите знаеме, не се одамна тие времиња, во коишто истите овие кадри ...

Алсат-М - пред: 22 мин

Освен што го унапредивме Арачиново за два века, одржавме лекција по заедништво на оние другите кои глумат разбудени од деценискиот сон дека сега ја разбрале вредноста на заедништвото, кажа претседателот на СДСМ, Зоран Заев од Арачиново, додавајќи ...

24Инфо - пред: 20 мин

Зоран Заев, претседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија, денеска на трибината ”Најдоброто за мојата општина” во своето обраќање посочи дека никогаш не било појасно за кого ќе гласаат граѓаните, бидејќи изминатите 4 години се доказ дека ...

Канал5 - тукушто објавено

Зоран Заев, претседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија, денеска на трибината ''Најдоброто за мојата општина'' во своето обраќање посочи дека никогаш не било појасно за кого ќе гласаат граѓаните.

Сител - тукушто објавено

Претседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија на денешната граѓанска трибина ‘‘Најдоброто за мојата општина ‘‘ пред арачиновци вети дека развојот на Арачиново ќе продолжи како и досега, бидејќи СДСМ е партија која не ги дели ниту луѓето, ...

Бриф - тукушто објавено

Зоран Заев, претседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија, денеска на трибината ‘‘Најдоброто за мојата општина‘‘ во своето обраќање посочи дека никогаш не било појасно за кого ќе гласаат граѓаните, бидејќи изминатите 4 години се доказ ...

Вечер Прес - тукушто објавено

Работевме напорно, иако бевме во пандемија. Вие сте сведоци како беше Арачиново пред четири години, и како е сега. Споредбата е како ден и ноќ. Другите пред нас, ја злоупотребувале локалната власт.

Centar - пред: 9 часа

Претседателот Зоран Заев ќе оствари средби со граѓаните од општина Шуто Оризари. Во 18.30 часот претседателот Заев ќе се обрати на трибина пред граѓаните на општина Арачиново, а вечерва ќе учествува на граѓанска трибина и промоција на кандидатот за ...

24Инфо - пред: 9 часа

Претседателот Зоран Заев ќе оствари средби со граѓаните од општина Шуто Оризари. Во 18.30 часот претседателот Заев ќе се обрати на трибина пред граѓаните на општина Арачиново, а вечерва ќе учествува на граѓанска трибина и промоција на кандидатот за ...

Kumanovo News - пред: 7 часа

Вечерва на Градскиот плоштад, со почеток во 20,00 часот, ќе се одржи граѓанска трибина и промоција на кандидатот за градоначалник од СДСМ Оливер Илиевски и на кандидатите за советници на Општина Куманово, со што завршува предизборната кампања и ...