Netherlands

45 boetes voor automobilisten in politiefuik A2 bij Zaltbommel

Foto: ANP

Bij een grote politiecontrole op de A2 bij Zaltbommel zijn zaterdagavond 45 automobilisten bekeurd omdat ze zonder geldige reden buiten waren, terwijl om 21.00 uur de avondklok was ingegaan.

Met botsabsorbers was een zogeheten fuik aangelegd. Alle automobilisten in zuidelijke richting werden op die manier van de snelweg geleid naar de parkeerplaats van wegrestaurant De Lucht. Daar moesten ze vertellen waarom ze niet binnen zitten. Hoeveel automobilisten zijn gecontroleerd kon een woordvoerder van de Landelijke Eenheid niet zeggen.

De fuik op de A2, die een kleine twee uur heeft geduurd, was deze avond de enige grote controle van het wegverkeer, zegt de woordvoerder. De rest van de nacht wordt er op reguliere wijze gepatrouilleerd. Mogelijk wordt er komende nachten op meer snelwegen op deze manier gecontroleerd.

Football news:

Pioli over Milaan: we zijn er trots op dat we een jong team hebben, maar we hebben stabiliteit nodig
Laporta werd opnieuw president van Barcelona. Onder hem, de club won 6 trofeeën in 2009
Mourinho op 4-1 Met Paleis: Goede week. Tijdens de rust zei hij dat hij blij was om een doel toe te geven, de spelers dachten dat ik gek was
Liverpool daalde naar de 8e plaats in de Premier League, in termen van verloren punten - 9e
Xavi won de 6e trofee van zijn coachcarrière. Zijn Al-Sadd werd kampioen van Qatar
Laporta ligt voor op Fonda en Resha volgens de resultaten van de poll van degenen die hebben gestemd in de presidentsverkiezingen van Barca
Solskjaer won alle drie de wedstrijden met Manchester United in de uitwedstrijd tegen Man City. Dit is een club record