Netherlands

Al bijna 50.000 euro opgehaald voor vrouw en kinderen doodgereden Sebastiaan (42) uit Wijchen

Bijna 50.000 euro is er inmiddels opgehaald voor het gezin van de doodgereden Sebastiaan uit Wijchen. Vrienden startten de inzamelingsactie afgelopen weekend om zijn nabestaanden een financieel hart onder de riem te steken.

De crowdfunding staat sinds zaterdagmiddag online en heeft op het moment van schrijven al 45.000 euro opgeleverd. Het doel van het initiatief is om 50.000 euro binnen te halen en de kans dat dat gehaald wordt is zeer groot.

Sebastiaan kwam vorige week dinsdag om het leven nadat hij een te hard rijdende pakketbezorger in de wijk De Ververt aansprak op zijn snelheid. Er ontstond een woordenwisseling, waarna de 18-jarige pakketbezorger de Wijchenaar tot twee keer toe overreed met zijn bestelbusje. Sebastiaan overleefde dit niet. “Dit verschrikkelijke nieuws raakt ons diep. Loos (naar zijn achternaam Theloosen, red.) was nog maar 42 en we missen nu al zijn energie en hart van goud”, schrijven zijn vrienden op de crowdfundpagina.

‘Verlies al groot genoeg’

“Onze harten gaan uit naar zijn vrouw Liv, zijn zoon Lyam en dochter Loïs. We zouden willen dat we iets van hun verdriet konden wegnemen. Naast liefde en kracht, wensen we hen rust en vooral zo min mogelijk zorgen toe. Het verlies is al groot genoeg”, schrijven ze. “Via deze crowdfunding willen we hen alle ruimte geven die er nodig is om dit verlies te verwerken. Zodat ze geen kopzorgen hoeven te hebben om de financiën, maar kunnen zorgen voor elkaar. Je support wordt ontzettend gewaardeerd. We missen je Loos. Rust zacht.”

Lees ook: Wijchen herdenkt doodgereden Sebastiaan (42) met drukbezochte stille tocht

Sebastiaan was erg geliefd in Wijchen. Tientallen mensen liepen afgelopen zaterdag mee met een stille tocht ter nagedachtenis aan de 42-jarige vader. Langs het parcours stonden veel mensen.

Sebastiaans dood houdt de gemoederen in het dorp flink bezig. “Dit is geen ongeval meer, dit is puur moord. Dit raakt echt heel Wijchen”, vertelde een buurtbewoner aan Hart van Nederland. “Ik was vanmiddag in het centrum en daar wordt er ook nog over gepraat. Dit mag gewoon niet gebeuren. Hier zijn geen woorden voor.”

Eerder maakte Hart van Nederland de bovenstaande reportage over de stille tocht voor Sebastiaan.

Football news:

Juventus heeft contact gehad met Genua met betrekking tot Shomurodov (Calciomercato)
Alexey Miranchuk is genoemd naar de zanger van de jaren 90 Glyzin. Van hem is fanatela ma
Ibrahimovic scoorde voor het eerst in twee maanden. Voordat Ronaldo-4 goals
Door het bijwonen van een illegale partij, Gladbach forward Embolo zal missen de wedstrijd met Werder
Torino heeft Giampaolo ontslagen als hoofdcoach ... Torino heeft coach Marco Giampaolo ontslagen. De directie van de club besloot de 53-jarige specialist te ontslaan na een gelijkspel in de wedstrijd met Spezia (0:0), die vanaf de 8e minuut tien speelde. Na 18 rondes staat Torino op de 18e plaats in de Serie A standings, met slechts 13 punten. Davide Nicola, bekend om zijn werk met Crotone, Genua en andere teams, kan de nieuwe hoofdcoach van Torino worden
Gary Neville: Manchester United zal geen kampioen worden tenzij Pogba een paar maanden van briljant spel geeft.Voormalig Manchester United verdediger Gary Neville heeft de kansen van het team beoordeeld om dit seizoen het Engelse kampioenschap te winnen. Ik denk dat Manchester United een kleine kans heeft om de Premier League te winnen. Liverpool en Manchester City zijn nog steeds de sterkste teams in de competitie. Maar die kansen hangen af van de vraag of Paul Pogba een paar maanden briljant spel levert. Hij is daartoe in staat. Hij heeft vertrouwen, er is een goede gonor in de zin dat hij vertrouwen heeft in zichzelf. Hij gelooft dat hij moet spelen in belangrijke wedstrijden en titels nemen, hij heeft een positieve instelling, omdat zichzelf beschouwen de sterkste is de beste manier om te winnen. In de laatste 20 minuten van de wedstrijd tegen Liverpool had ik het gevoel dat Manchester United dat vertrouwen bijna miste. Ze zijn ergens in de buurt, maar dit is wat het team niet zal toestaan om het kampioenschap te winnen zei Neville
Mohamed Salah: Ik wil zo lang mogelijk in Liverpool blijven, maar alles is in handen van de club