Netherlands

Albert Verlinde twijfelt over toekomst bij Talpa

Entertainment

34 minuten geleden Aangepast: 56 seconden geleden

Beeld © ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Albert Verlinde (59) weet nog niet of hij zijn contract, dat binnenkort afloopt, bij Talpa wil verlengen. Daar gaan de entertainmentdeskundige en zijn werkgever in het nieuwe jaar naar kijken, vertelt hij aan het 'AD'.

"Ik heb gisteren met SBS gezeten, maar ik heb nog niet over een nieuw contract gesproken"

Albert is nu nog te zien bij Shownieuws op SBS6, maar hij weet nog niet of hij dat wil blijven doen. "Ik heb gisteren met SBS gezeten, maar ik heb nog niet over een nieuw contract gesproken. Daar gaan we in het nieuwe jaar naar kijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Albert Verlinde over Nikkie Plessen: 'Beetje bang voor mij'

Zelf heeft hij daar nog geen besluit over genomen. "Maar SBS kan ook zeggen dat ze niet door willen. Ik heb het naar mijn zin bij Shownieuws. Ik vind het nog steeds leuk om te doen, maar ik word in april zestig. Het is ook tijd dat ik ga nadenken hoe mijn leven er de komende vijftien jaar uitziet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Albert Verlinde aanvaardt VVD-zetel in gemeenteraad Vught

Albert heeft per 1 december wel zijn functie als Managing Director van Stage Entertainment Nederland neergelegd. De theaterproducent besloot te vertrekken omdat hij een andere weg wil inslaan. Nog altijd staat hij achter die beslissing. "Ik ben uitgebreid in het zonnetje gezet. Maar ik heb geen moment gedacht dat ik de verkeerde keuze heb gemaakt."

Football news:

Mourinho op de dubbele Ntombela: hij is erg creatief. Een van degenen die weet hoe het spel te scherpen
Atalanta en Sevilla zijn het eens geworden over de overdracht van Gomez. De middenvelder vliegt naar Spanje op dinsdag
Laporta op Messi bij PSG: ik las dat ze verliezen hebben. We moeten bespreken welke deals ze kunnen betalen
PSG bood Ramos een contract aan voor 45 miljoen euro voor 3 jaar (Onda Cero)
Nacho testte positief op het coronavirus. Hij was in contact met de patiënt eerder
Bale scoorde voor het eerst sinds 2013 in de FA Cup. Hij heeft 4 doelpunten in 13 wedstrijden op Tottenham
Frank Lampard: ik had niet genoeg tijd om Chelsea naar het volgende niveau te brengen, Frank Lampard heeft commentaar gegeven op zijn ontslag uit Chelsea. In de eerste plaats wil ik de fans bedanken voor de ongelooflijke steun die ik de afgelopen 18 maanden heb gekregen. Ik hoop dat ze begrijpen wat dit voor me betekent. Toen ik in deze positie was, begreep ik de moeilijkheden die ik zou moeten ondervinden in deze moeilijke tijd voor de club. Ik ben trots op ons succes, trots op de afgestudeerden van de Academie die het tot het eerste team haalden en daar goed presteerden. Dit is de toekomst van de club. Ik ben teleurgesteld dat ik dit seizoen niet genoeg tijd had om de club naar het volgende niveau te brengen. Ik wil de Heer Abramovich, het clubbestuur, de spelers, het coaching personeel en iedereen in de club bedanken voor hun harde en toegewijde werk, vooral in deze ongekende moeilijke tijd. Ik wens het team en de club succes in de toekomst, zei Lampard