Netherlands

ANWB winnaar DDMA Customer Data Award 2020

-

De winnaar van de DDMA Customer Data Award 2020 is vandaag bekend gemaakt. ANWB wist dit jaar de jury het meest te imponeren en ging er met de hoofdprijs vandoor. De vereniging liet daarmee de andere genomineerde organisaties DPG Media en Jumbo Supermarkten achter zich.

Om de dienstverlening aan haar 4,7 miljoen leden te verbeteren en 24/7 te bedienen heeft ANWB gekozen voor een centrale personalisatie-aanpak. Inmiddels bedient ANWB leden gericht vanuit 7 centraal gepersonaliseerde kanalen.

Met een grote ‘kanaalbewustheid’ (zeven verschillende kanalen worden gekoppeld) onderging de organisatie volgens de jury een cultuurverandering gericht op het zo persoonlijk mogelijk benaderen van de leden. Was voorheen de businessline het uitgangspunt voor marktbewerking, zijn dat nu de individuele leden én de beschikbare data over deze leden.

De DDMA Customer Data Award, die normaal gesproken eerder in het jaar wordt uitgereikt, werd dit jaar uitgereikt op dinsdag 1 december in Studio Stream in Utrecht tijdens de speciale Digital Talk: de beste customer data cases van 2020. Bezoekers konden vanuit huis live meekijken via een livestream.

Football news:

Juventus is geïnteresseerd in Auar
Ex-CSKA forward Denis Popov is benoemd tot hoofdcoach van SKA Rostov
Solskjaer na 1-2 met Sheffield: Manchester United heeft geen tijd om medelijden met zichzelf te hebben. De wedstrijd van zaterdag met Arsenal
Broer Chalova verhuisde naar de Servische Subotica. De Russische weerman Daniil Chalov zal zijn carrière in het kampioenschap van Servië voortzetten. De 26-jarige speler verhuisde naar Indzhiya, die na 19 ronden de 15e plaats inneemt. Daniel is de oudere broer van CSKA forward Fedor Chalov. Hij is een leerling van Lokomotiv, hij heeft gespeeld voor Vitebsk voor de laatste twee jaar, die hij verliet een week geleden. Chalov Sr. Speelt ook voor SKA Khabarovsk, Tom, Mordovia en Shinnik. De statistieken van de verdediger zijn hier te vinden
Barcelona zal Garcia in de winter niet ondertekenen vanwege financiële problemen
Rodgers op de loting met Everton: het was ongelukkig dat Leicester niet scoren van de tweede doelpunt
Ancelotti op 1-1 met Leicester: ik kan me niet herinneren dat Hames scoorde met een recht voor