Netherlands
An article was changed on the original website

Boer Zoekt Vrouw stopt met volgen boer Remco na oneerlijke deelname

In een persbericht van het populaire programma staat Remco niet eerlijk heeft gehandeld. "Wij maken Boer zoekt Vrouw voor vrijgezelle boeren die niets liever willen dan een relatie en bij wie dat zonder onze hulp niet lukt. Omdat wij met veel deelnemers van Boer Zoekt Vrouw nauw contact hebben, kwam ons dit snel ter oren. Vervolgens hebben we met alle betrokkenen veelvuldig gesprekken gevoerd."

Uit die gesprekken bleek dat de programmamakers boer Remco niet langer voor "100 procent" konden vertrouwen. "Boer zoekt Vrouw is een eerlijk en authentiek programma dat wordt gemaakt op basis van vertrouwen."

"Doordat Remco al met meerdere dames contact bleek te hebben, die dat niet van elkaar wisten, en hen ook heeft gevraagd te schrijven, heeft hij in onze optiek niet fair gehandeld. Veel van de briefschrijfsters hadden hierdoor geen eerlijke kans."

De desbetreffende boer, die 47 brieven kreeg, zegt in het persbericht spijt te hebben van zijn actie. "Ik had dit natuurlijk nooit moeten doen. Ik had eerlijk moeten zijn tegen de vrouwen en tegen Boer Zoekt Vrouw".

Niet voor het eerst dat deelnemer in opspraak raakt

Het is niet voor het eerst dat een deelnemer van Boer Zoekt Vrouw in opspraak raakt. In seizoen 5, in 2010/2011, bleek dat boer Richard in het geheim afsprak met Annemieke, terwijl er nog twee vrouwen in het spel waren. De twee andere vrouwen vielen daardoor ineens af. In tegenstelling tot boer Remco werd de zoektocht van boer Richard naar de liefde daarna nog wel gevolgd op televisie.

Omdat de voorstelaflevering van Boer Zoekt Vrouw steevast tien boeren kent, waarvan de vijf die de meeste brieven krijgen gevolgd worden in de rest van de afleveringen, volgt het programma ondanks het afvallen van boer Remco ook dit seizoen gewoon vijf boeren. Deze editie zijn dat Wim, Jaap, Michelle, Marnix en Steffi.

De eerste aflevering van het tiende seizoen werd zondagavondavond uitgezonden op door de KRO-NCRV en begin 2019 is de laatste aflevering.

Football news:

Bayer sports Director Feller op Havertz: we waren het erover eens dat hij, indien mogelijk, deze zomer kon vertrekken
Roma middenvelder onder heeft een vijfjarig contract met Napoli gesloten voor 3,5 miljoen euro per jaar
Baros beëindigt zijn carrière aan het einde van het seizoen
Pogba en Brunu raakten gewond toen ze in training botsten. Het Bournemouth spel is in vraag (Daily Mail)
Ex-President van Barca Gaspar: Messi heeft nog een paar jaar om de beste speler in de wereld te zijn
Morata scoorde voor het eerst sinds maart vorig jaar een dubbele voor Attico
Rummenigge op Tiago: er zijn geen contacten geweest met Liverpool, maar hij wil iets nieuws