Netherlands

Dit is het songfestivalnummer van Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy

Het moment is eindelijk hier: Jeangu Macrooy (27) heeft onthult met welk nummer hij Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival in Rotterdam Ahoy!

Het nummer heet Birth Of A New Age een is een uptempo nummer. Wel koos de zanger voor een gospelkoor op de achtergrond. Ook zingt Jeangu, die in Suriname is geboren, in het refrein enkele regels in het Surinaams. Jeangu werkte voor dit nummer weer samen met zijn vaste producer Perquisite. De videoclip verschijnt vrijdag.

Voorafgaand aan de presentatie mocht de zanger nog niets over zijn nieuwe songfestivalnummer zeggen. Wel vertelde hij ‘superblij’ te zijn met het resultaat. Door de Nederlandse overwinning van Duncan Laurence in 2019 is Jeangu al verzekerd van een plekje in de grote finale van het songfestival. Die vindt plaats op 22 mei.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen

Football news:

Yaya Toure schreef een brief met excuses aan Pep. In 2018 beschuldigde een speler Guardiola van racisme
Real Madrid spelers zullen bonussen weigeren voor het winnen van de Champions League of La Liga. De club zal 30 miljoen euro besparen
Zinedine Zidane: ik had het geluk om Real Madrid te coachen. Maar ik ben geen slechte coach, hoewel niet de beste
Zweden heeft stadions geopend voor fans, maar tot nu toe slechts 8 (!) mensen kunnen wedstrijden bijwonen. Hoewel op andere plaatsen gaan naar 5 duizend
Ronaldo zal de wedstrijd met Atalanta missen als gevolg van een spierblessure
Arsenal, Lazio en Wolverhampton zijn geïnteresseerd in Yaremchuk. Gent wil 15-20 miljoen euro voor topscorer
Bayern zal zijn contract met Choupo-Moting verlengen. De spits wil regelmatig spelen