Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Familie en vrienden nemen afscheid van Reiky de Valk

Herdenking Reiky De Valk In Amsterdam

De vorige week overleden acteur Reiky de Valk is zaterdag in Amsterdam herdacht. Tijdens een afscheidsceremonie in De Duif namen familie, vrienden en collega’s afscheid van hem.

In een emotionele dienst, waarin ook ruimte was voor een lach, namen verschillende familieleden het woord zoals De Valks moeder, broers en nicht. Ook vrienden en collega’s spraken de aanwezigen toe. Zo was er een toespraak van regisseur Ties Schenk en werd de ceremonie begeleid door actrice Nazmiye Oral.

Ook werden er foto’s en filmpjes van De Valk getoond, was er livemuziek van onder anderen Glen Faria en werd een dancetrack van De Valk zelf afgespeeld. Aan het einde van de ceremonie was er een staande ovatie voor de acteur.

De Valk stierf vorig weekeinde op 23-jarige leeftijd. Zijn familie maakte maandag bekend dat de acteur ervoor had gekozen “om zijn licht vanaf boven over ons te laten schijnen”. De Valk had rollen in series als Dertigers en Hockeyvaders. Ook was hij te zien in de videoclip van het nummer De Diepte van S10.

Later zaterdag wordt De Valk in besloten kring naar zijn laatste rustplaats gebracht.