Netherlands

[Filmpjes] Honderden demonstranten zorgen voor onrust bij Israëlische ambassade in Den Haag

Opnieuw zijn er veel mensen de straat opgegaan om hun steun uit te spreken voor de Palestijnen. Gisteren was het onrustig in Rotterdam, en vandaag zijn honderden pro-Palestina demonstranten de orde komen verstoren bij de Israëlische ambassade in Den Haag. 

Ook vandaag lieten enkele honderden Nederlandse demonstranten zien aan welke kant ze staan in het conflict. Met veel bombarie en vlagvertoon lieten ze zien dat ze de Palestijnen in deze strijd steunen.

Naast de gebruikelijke anti-Israël leuzen en retoriek, waren de gebruikelijke anti-Israël figuren ook aanwezig bij de demonstratie. Een vertegenwoordiger van het antisemitische BDS (Boycot, Desinvestering en Sancties) was ook van de partij.

Uiteindelijk bleef het niet bij demonstreren en gingen de demonstranten ook de straat op, wat uiteindelijk het verkeer ontregelde.

Een tegendemonstrant met een Israëlische vlag werd ook nog belaagd. Hij werd achternagezeten en zijn vlag werd afgepakt en kapotgemaakt.

De rust is inmiddels weer teruggekeerd.

Football news:

Vidal en Medel krijgen een boete voor een bezoek aan een kapper in een hotel in Chili. De Federatie bevestigde het verhaal met prostituees niet
Javi Martinez verhuisde naar Qatar
Turkse aanvoerder Yilmaz bij vertrek uit de Euro: we verontschuldigen ons bij iedereen, we schamen ons
Ik werd zelfs verliefd op Mancini. Deze Euro maakt elke Italiaan gelukkiger
Chalhanoglu is Interessant om te Inter. Hij heeft een contract met Milaan tot 30 juni
Yuri Kaminsky op Euro 2020: We kijken en wroeten voor ons team. We geven geen advies aan Cherchesov en bouwen geen tactiek, maar natuurlijk bespreken we het
Vidal, een Model, en 5 andere Chili spelers hadden een seks partij met prostituees in een hotel bij de Copa America