Netherlands

Google komt met eigen vpn-dienst voor Google One-abonnees

Google

11 minuten geleden Aangepast: 1 minuut geleden

Beeld © Getty

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Google brengt zijn eigen vpn-dienst naar Google One, maar enkel voor mensen die minimaal tien euro per maand betalen.

Met een abonnement op Google One, betaal je voor extra opslagruimte voor de verschillende clouddiensten van Google. Nu voegt Google zijn vpn-dienst toe aan dit abonnement.

Met een vpn kun je jezelf met meer privacy online rondbewegen. Je ip-adres wordt verborgen en je verbinding versleuteld, zodat niemand mee kan kijken. Ook je provider niet. 

Beperkingen

De vpn-dienst zal alleen beschikbaar zijn voor mensen die een van de duurdere versies van het abonnement hebben. Namelijk vanaf 9,99 euro per maand voor 2TB opslagruimte. 

De vpn-dienst werkt op dit moment alleen nog op Android, maar komt later ook naar andere platformen zoals iOS en Windows. Tevens werkt de dienst nu alleen nog maar in de Verenigde Staten. Later worden andere landen toegevoegd.

Football news:

Real Madrid is de leider van de studenten in de top 5 competities. Spanje domineert over het algemeen, en de leverancier uit Duitsland is alleen Stuttgart
Thomas Muller: wat zeggen ze, je moet jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke? Stuttgart is geen Stoke, maar hun team is goed. Wat zeggen de Britten? Moet je jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke?
Atletico won de zesde opeenvolgende wedstrijd in La Liga, een winless streak - 25 wedstrijden
Ik speel liever zonder VAR. Telkens als we het over individuele afleveringen hebben, en niet over voetbal, misten de Roden de overwinning in een extra tijd nadat middenvelder Pascal gross een boete bekeerde voor het slaan van Merseyside verdediger Andrew Robertson op het been van forward Danny Welbeck. Nog twee goals werden geannuleerd voor offside. Ik wil niet voor anderen spreken, maar Ik wil gewoon football spelen zoals gewoonlijk. Ik zag een Interview met De Bruyne over het veranderen van zoveel regels dat we ze niet meer kennen. Dit is een groot probleem. We hebben het altijd over individuele afleveringen, niet over voetbal. Ik speel liever zonder VAR. Je denkt misschien dat ik bevooroordeeld ben, maar als je 4-5 jongens uit Brighton vraagt, zullen ze hetzelfde zeggen. De beslissing van vandaag is verwarrend, zei Henderson
Antonio Conte: mensen kunnen niet wachten om hun negativiteit op Inter te uiten. We moeten ons afsluiten van degenen die modder naar ons willen gooien of iets ergers.We doen altijd ons best, geven altijd 100%. Het belangrijkste is dat na de wedstrijd, de T-shirts zijn doordrenkt van zweet. Wij hebben Sassuolo met respect behandeld en uiteindelijk een indrukwekkende overwinning behaald. Dit is ons beste resultaat van het seizoen, maar de wedstrijden waren veel beter. Er bestaat een tendens dat de resultaten de prestatie-evaluatie beïnvloeden.
Simeone wil Soler signeren op Letico. De middenvelder scoorde 3 goals voor Real Madrid vanaf de penalty plek in November
Ferran Torres scoorde voor het eerst voor Manchester City in de Premier League. Hij scoorde een hattrick tegen Duitsland vorige week