Netherlands

Jaap Reesema is er nu ook voor de kleintjes

Van onze partner Play-Doh

8 minuten geleden Aangepast: 5 minuten geleden

Jaap Reesema

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Door zijn deelname aan 'X Factor' werd Jaap Reesema (36) in één klap bekend in Nederland. Dat hij een gouden keeltje heeft moge duidelijk zijn, maar de zanger is daarnaast ook nog eens ontzettend creatief. En dat is best handig met twee kids en een derde op komst. Voor alle ouders die minder gezegend zijn lanceert Jaap nu samen met Play-Doh een swingend nummer voor de allerkleinsten.

Lekker kliederen hoort nou eenmaal bij kind zijn. Hoe groter de rommel, hoe groter het plezier. Alleen niet voor de ouders. Uit onderzoek van speelgoedfabrikant Hasbro blijkt namelijk dat ouders gefrustreerd raken als hun kinderen kleuren mixen. Of nog erger, in het verkeerde potje terugstoppen ('geel hoort toch echt in het potje met de gele deksel!'). Nergens voor nodig vindt Play-Doh. Volgens hen bevordert dit juist de creativiteit van het kind. Een tomaat hoeft namelijk niet altijd rood te zijn of een banaan geel. Door verschillende kleuren te mixen en de 'regels' te breken, worden juist de mooiste creaties geboren. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Kim Kötter en Jaap Reesema verwachtten zwangerschap totaal niet

Als vader en muzikant weet Jaap als geen ander dat ook muziek een enorme rol speelt als het gaat om creativiteit en spelen nóg leuker maakt. Daarom heeft hij samen met het wereldberoemde kleimerk een nummer gemaakt waarop je helemaal los kunt gaan met je speelgoed!

'Mixen Maar' is vanaf vandaag te beluisteren via Spotify onder de artiestennaam Doh-Doh. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaap Reesema tot drie keer toe aan de dood ontsnapt

Football news:

Shakhtar defender Vitao op 2:0 met Real Madrid: het belangrijkste is niet te hoog te vliegen in de wolken
Kiknadze en Meshcheryakov-uit! Rabiner na Loko ' s nederlaag door Red bull Sport-Express Journalist Igor Rabiner
Real Madrid gaf voor het eerst 9 doelpunten toe in 5 ronden van de Champions League groepsfase
Flick ongeveer 1:1 met Attletico: nadat Muller en Gnabry als vervangers aan de slag waren gegaan, voegde Bayern aan de beweging toe
Muller scoorde zijn 47e doelpunt in de Champions League en verhuisde naar de 10e plaats voor Inzaghi. Zlatan en Shevchenko hebben elk 48 goals in Bayern Forward Thomas Muller. De aanvaller scoorde het 47ste doelpunt van het toernooi en eindigde 10e in de geschiedenis, voorbij Filippo Inzaghi (ex-AC Milan, Juventus) met 46 goals. De 8e positie in de lijst met 48 doelen wordt gedeeld door Andriy Shevchenko en Zlatan Ibrahimovic. * * Recordhouder Cristiano Ronaldo (131 doelpunten in de Champions League)
Liverpool en Porto braken in in de Champions League play-offs - er zijn al 8 teams. Welke? En wie zal er aan hen worden toegevoegd?
Nu is Liverpool ook zonder Allison. De groep werd gewonnen door zijn 22-jarige vervanger met 0 minuten in de Premier League en de Champions League