Netherlands

James Bond-film opnieuw met een half jaar uitgesteld

De wereldwijde release van de nieuwe James Bond-film No Time To Die is opnieuw uitgesteld. De film komt niet in april uit maar op 8 oktober, staat in een mededeling op de officiële website.

Een reden voor het nieuwe uitstel wordt niet gegeven, maar het zal ongetwijfeld zijn vanwege het coronavirus. In veel landen zijn bioscopen dicht en het is nog onduidelijk hoe dat zal zijn in april.

De 25ste Bond-film, de laatste met Daniel Craig als geheim agent 007, zou oorspronkelijk eind 2019 uitkomen. Dat werd eerst met een paar maanden uitgesteld omdat de beoogde regisseur opstapte en vervolgens gooide de coronapandemie roet in het eten. De planning werd achtereenvolgens november 2020, april 2021 en nu dus oktober 2021.

Bioscopen hoopten dat No Time To Die dit voorjaar zou leiden tot een opleving van hun volledig ingestorte sector. Volgens entertainmentmedia is hun hoop nu gevestigd op de Marvel-superheldenfilm Black Widow, die gepland staat voor mei.

Football news:

Jordan Henderson zal ten minste 4-6 weken missen als gevolg van een lies blessure
Doelpunten van Giroud, Mbappe en Mendy claim de titel van de beste in de eerste wedstrijden van de 1/8 finale van de Champions League
Gladbach middenvelder Neuhaus: je moet brutaler spelen in de tweede etappe tegen City
Bernardo Silva op Gladbach ' s doel: kopstoot is niet mijn ding. Ik werk hard aan hen
Thibaut Courtois: een uitdoelpunt betekent veel, maar de tweede wedstrijd tegen Atalanta zal anders zijn
Giroud en Lewandowski-onder de kanshebbers voor de titel van speler van de week in de Champions League
Middenvelder Atalanta Pessina over 0:1 met Real Madrid: goed verdedigd, maar nog steeds gemist