Netherlands

Katy Perry komt op voor alle moeders: ‘Verlof na bevalling is geen vakantie’

Volgens Katy Perry, die samen met Orlando Bloom eind augustus dochter Daisy Dove verwelkomde, is het nogal een misvatting dat het moederschap niet hard werken zou zijn. De zangeres deelt op Twitter haar ervaringen als moeder en haalt daarbij meerdere ‘onwaarheden’ over het moederschap aan die ze graag uit de wereld wil helpen.

Zwangerschapsverlof = geen vakantie

“Als een moeder eindelijk weer gaat werken (wat voor een baan dan ook), is het niet zo dat ze terugkomt van een maandenlange pauze. Ze komt terug van een fulltimebaan… als moeder”, schrijft Katy onder meer. Ook roept de wereldster haar honderd miljoen volgers op hun moeders op te bellen om te zeggen “dat je ze waardeert en van haar houdt”. Verder motiveert ze haar volgers om actief op te komen voor betaald ouderschapsverlof. “Ik houd wel van mijn baan,” sluit ze af, daarbij doelend op het moederschap.

Hints

Eind augustus kondigde sterrenkoppel Katy en Orlando de komst van hun dochtertje Daisy aan. Net als bij Katja Schuurman, óók net een paar maandjes moeder, bleek na de geboorte dat we de naam van het kleine meisje al eerder hadden kunnen raden. Niet aan de hand van slechts één, maar zelfs meerdere hints. Maar goed, wij waren veel te druk met het bewonderen van de te leuke babykamer (en de excentrieke garderobe) van de kleine spruit, waar de zangeres haar volgers uitgebreid naar mee liet gluren.

Gotta love Katy

Katy Perry, die haar dochtertje sinds de geboorte nog niet heel erg aan de buitenwereld liet zien, haalde een week na haar bevalling de media met een voor moeders o zo herkenbare, niet bepaald charmante foto. De zangeres moest begin september de MTV Music Awards missen, een event waar ze doorgaans óf bij op het podium staat, óf bij in de zaal zit. Op Instagram liet ze op hilarische wijze de realiteit van 2020 zien, een post waarmee ze zich instant ontpopte tot één van ’s werelds meest geliefde moms.

Bron: Flair | Beeld: ANP

Football news:

Napoli spelers kwamen in t-shirts met Maradona ' s naam en nummer 10 voor de Europa League wedstrijd
Daniele Bonera: Milan is blij met het spel met Rijsel en betreurt het resultaat
Neymar op Maradona: u zult altijd in onze herinnering blijven. Voetbal is u dankbaar
Als football een film was, zou Diego zijn hoofdpersoon zijn. Showsport lezers nemen afscheid van Maradona
Napoli fans hielden een vuurshow voor het stadion ter nagedachtenis aan Maradona
Maradona tekende documenten over balsemen en exposeren. De familie wist niet dat ex-Argentina striker Diego Maradona stierf aan een hartstilstand op 25 November. Volgens de journalist Hernan Castillo heeft de voetballer documenten ondertekend waarin staat dat hij na zijn dood moet worden gebalsemd en tentoongesteld. Er zij op gewezen dat de familie van Maradona dit pas in de laatste uren ontdekte en verrast was. Daarover is nog geen besluit genomen. Op dit moment vindt in het presidentieel paleis in Buenos Aires een afscheidsceremonie voor Maradona plaats. Het lichaam wordt in een gesloten kist gelegd
Zorc over de toekomst van Nederland: we hebben lange termijn plannen met hem