Netherlands

Kijk live mee: Opnieuw geen Heaven Open Air op Hemelvaartsdag. Organisator Gerrit Kooystra is te gast bij LC Live

Hemelvaartsdag staat in Heerenveen traditiegetrouw in het teken van festival Heaven Open Air. Vorig jaar gooide het coronavirus abrupt roet in het eten: het festival werd gedwongen afgelast. Donderdag is er, op Hemelvaartsdag, opnieuw geen Heaven Open Air. Hoe ziet organisator Gerrit Kooystra de toekomst? Hij is deze week te gast bij LC Live.

Dat de organisatie Heaven Open Air niet bij de pakken neerzit, is bekend. Op 10 en 11 september staat namelijk – voor het eerst – een tweedaags evenement op de planning. Op dezelfde plek in Heerenveen. Mits de corona-omstandigheden het toelaten. Hoe werkt de organisatie naar zo’n groot evenement toe, nu de toekomst nog steeds onzeker is? Wat zijn de verwachtingen?

Veel ondernemers in de culturele sector staat het water aan de lippen. Anderen staat te springen om weer aan de slag te kunnen. Hoe beleefde Kooystra het afgelopen jaar, waarbij zijn tijdsbesteding in één klap wegviel? En kon het financieel overleven? Maakte hij met zijn organisatie aanspraak op steun? Het antwoord op deze en andere vragen zie je in LC Live van donderdag.

Stuur je vraag in

Heb je vragen voor Gerrit Kooystra? Stuur ze naar live@lc.nl. We zullen zoveel mogelijk vragen beantwoorden tijdens de uitzending.

LC Live is een online uitzending over actuele nieuwsonderwerpen, wekelijks op donderdag om 12.15 uur of andere momenten als het nieuws daartoe aanleiding geeft. De uitzending is te bekijken op deze website, lc.nl en via de Facebookpagina van de Leeuwarder Courant.

Football news:

Vidal en Medel krijgen een boete voor een bezoek aan een kapper in een hotel in Chili. De Federatie bevestigde het verhaal met prostituees niet
Javi Martinez verhuisde naar Qatar
Turkse aanvoerder Yilmaz bij vertrek uit de Euro: we verontschuldigen ons bij iedereen, we schamen ons
Ik werd zelfs verliefd op Mancini. Deze Euro maakt elke Italiaan gelukkiger
Chalhanoglu is Interessant om te Inter. Hij heeft een contract met Milaan tot 30 juni
Yuri Kaminsky op Euro 2020: We kijken en wroeten voor ons team. We geven geen advies aan Cherchesov en bouwen geen tactiek, maar natuurlijk bespreken we het
Vidal, een Model, en 5 andere Chili spelers hadden een seks partij met prostituees in een hotel bij de Copa America