Netherlands

Lichaam vermiste actrice Naya Rivera gevonden bij meer Californië

Vermissingszaak Rivera, vooral bekend van de musicalserie Glee, was sinds vorige week vermist. Ze verdween na een boottochtje met haar vierjarige zoon.

Het lichaam van de actrice Naya Rivera is maandag bij het Amerikaanse meer Lake Piru gevonden. Dat heeft de lokale politie bevestigd, meldt persbureau Reuters. Rivera is vooral bekend van de musicalserie Glee, waarin ze tussen 2009 en 2015 de rol van cheerleader Santana Lopez vertolkte.

De 33-jarige Rivera en haar vierjarige zoon waren vorige week woensdag gaan varen met een boot op een groot stuwmeer in Californië. De politie trof later alleen haar zoon slapend aan in de boot.

Er werd een grote opsporingsactie opgetuigd. De afgelopen dagen werd naar haar gezocht met onder meer duikers en helikopters. Het is vooralsnog onduidelijk wat zich precies heeft voorgevallen.

Precies zeven jaar geleden voltrok zich een ander drama met betrekking tot een Glee-acteur. Cory Monteith overleed toen op 31-jarige leeftijd aan een overdosis heroïne en alcohol.

Football news:

Porto tekende de Portugese doelman Ramos
Ferdinand op de Gouden Bal: als ik Levandovsky was, zou ik een petitie maken. Het is wreed
Bernardo Silva in de Champions League: Liverpool ligt eruit, Real Madrid ligt eruit, maar het zal ons pad niet gemakkelijker maken. Alles kan gebeuren
Arsenal is woedend over Ozil ' s Interview. De speler verdedigde zijn beslissing om een loonsverlaging te weigeren
Juventus is geïnteresseerd in Gozens. Atalanta wil 30-35 miljoen euro voor de verdediger
Sabitzer rond 2:1 met atlético: Leipzig wilde niet naar huis. We zijn vastbesloten om tot het einde in Lissabon te blijven
Simeone op degradatie uit de Champions League: er zijn geen excuses. We konden niet spelen zoals we wilden