Netherlands

Lijnbus schrikt van hert en strandt bovenop vangrail op A58 bij Rilland

Een lijnbus is rond 07:00 uur donderdagochtend op de A58 bij Rilland op de vangrail terechtgekomen nadat de chauffeur schrok van een hert langs de weg en een uitwijkmanoeuvre maakte.

In de bus zaten geen passagiers, het ging om een materiaalrit. De chauffeur bleef ongedeerd.

File

De bus wordt geborgen en de schade aan de vangrail moet hersteld worden, dus is in beide richtingen de linkerrijstrook afgesloten. Daardoor ontstond een uur later een file van vijf kilometer in beide richtingen.

Woordvoerder van Connexxion laat weten over Rilland: Chauffeur (v) is geschrokken van een hert dat langs de weg stond. Daarvan is ze geschrokken en heeft ze een uitwijkmanoeuvre gemaakt en zo op de vangrail terecht gekomen. In de bus zaten geen passagiers, want het ging over een materiaalrit.

Beeld: Provicom

Gerelateerd

Op de A58 richting Bergen op Zoom is donderdagochtend een auto in de brand...

De ontsnapte tbs'er, Harry van E. liep tegen de lamp omdat een oplettende...

Bij een ernstig ongeluk op de A58 bij Tilburg is een touringcar met daarin...

Football news:

Zidane is niet van plan af te treden, Real Madrid zal een beslissing nemen na het seizoen (Marca)
Chiesa heeft zijn enkel bezeerd. Hij werd vervangen in de wedstrijd tegen Napoli
Neuer op Bayern ' S twee opeenvolgende overwinningen: Dit is een boodschap aan de concurrenten
Gattuso about 0:2 met Juve: Insigne moet niet denken dat Napoli verloren door hem
Nepomnyasjchy tegen het verminderen van de RPL tot 12 clubs: Rusland is niet bereid om een groot aantal fans op te offeren
Wolverhampton loan Willian Jose van Sociedad met een uitkoopoptie. Real Sociedad forward Jose Willian is dicht bij een verhuizing naar Wolverhampton. De Engelse club heeft ermee ingestemd de 29-jarige Braziliaan tot het einde van het seizoen te leasen met het recht om uit te kopen. Willian zal pas volgende week in Wolverhampton aankomen, omdat hij nog geen werkvergunning in Engeland heeft gekregen vanwege de nieuwe Brexit-voorschriften. Wolven zien de spits als vervanging voor de gewonde Raul Jimenez. Eerder berichtte men belangstelling voor Willian uit Letico. In 13 wedstrijden van het seizoen scoorde de speler 3 goals en maakte 1 assist. Meer informatie over de statistieken vindt u hier
AC Milan is dicht bij het lenen van Tomori aan Chelsea met een 20+ miljoen euro buy-out optie