Netherlands

Liveblog | Start derde training uitgesteld vanwege hevige regenval

Goedendag en welkom in ons liveblog! Mijn naam is Patrick Moeke en ik houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Formule 1 vandaag.

Formule 1 · een paar seconden geleden

Het asfalt op de Red Bull Ring is oorspronkelijk neergelegd voor MotoGP-races en droogt heel snel op. Als het even stopt met regen is de kans best groot dat we vandaag nog gaan rijden.

Formule 1 · 15 minuten geleden

De motor van Pérez draait nog, maar het lijkt er niet op dat hij echt gaat rijden. De baan is veel te nat en het blijft voorlopig nog wel even regenen.

Formule 1 · 26 minuten geleden

Reuring! Er worden motoren gestart en Sergio Pérez klimt in zijn Racing Point. Gaan we dan toch actie zien op de Red Bull Ring?

Formule 1 · 28 minuten geleden

In onze vooruitblik bespreken verslaggevers Patrick Moeke en Joost Nederpelt samen met presentator Samantha van Wijk de scenario's voor als er niet gekwalificeerd kan worden vandaag.

Formule 1 · 38 minuten geleden

Derde vrije training voor onbepaalde tijd uitgesteld door noodweer
De derde vrije training voor de Grand Prix van Stiermarken is door onbepaalde tijd uitgesteld vanwege noodweer. De sessie zou om 12.00 uur beginnen, maar omdat het te nat is kan er voorlopig niet gereden worden. De kwalificatie staat vandaag voor 15.00 uur gepland.

Formule 1 · één uur geleden

Over een kwartier begint de derde vrije training in de Formule 1. Voorlopig gaat het nog allemaal door volgens de planning, maar het weer in Oostenrijk is nog altijd niet best.

Formule 1 · één uur geleden

Norris: door fysieke klachten bang om te remmen
Lando Norris wijt zijn moeizame begin van het tweede Grand Prix-weekend in Oostenrijk aan fysieke problemen. De coureur van McLaren is door de pijn zelfs bang om te remmen. "Fysiek ben ik een beetje aan het kwakkelen. Ik weet niet waar het precies vandaag komt, vanuit mijn borst misschien, maar het is in ieder geval erg pijnlijk. We konden minder rondes rijden dan gepland, puur om ervoor te zorgen dat ik zaterdag weer in goede conditie zou zijn. Het is allemaal niet ideaal."

Formule 1 · 3 uur geleden

Het (voorlopige) programma van vandaag in Oostenrijk:

Formule 1 · 3 uur geleden

Nieuwe ronde, nieuwe kansen in de Formule 1. Dit weekend vindt alweer de tweede race van het seizoen plaats op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Presentator Samantha van Wijk blikt vooruit met NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt en Patrick Moeke.

Formule 1 · 4 uur geleden

"Je weet nooit precies wat er gebeurt in de vrije trainingen, maar het lijkt erop dat het veld dichter bij elkaar zit dan afgelopen weekend. De anderen zijn sneller geworden of wij langzamer, een van de twee", aldus Hamilton, die vorige week vierde werd bij de eerste race van het seizoen. (2/2)

Formule 1 · 4 uur geleden

Hamilton: geen verklaring voor problemen
Mercedes was gisteren bij de eerste twee vrije trainingen voor de Grand Prix van Stiermarken een stuk minder sterk dan een week geleden op hetzelfde circuit. Lewis Hamilton denkt dat vooral Red Bull Racing sneller is geworden, terwijl hij geen verklaring heeft voor zijn eigen problemen. "Ik weet niet waarom het niet goed ging in de middagsessie. Het voelde relatief normaal, maar ik zat vrij ver van de toptijd af. Er is dus nog veel werk te doen om uit te vinden wat de reden voor mijn problemen zijn." (1/2)

Football news:

Gradecki over de Vertrek Bayer: zeer teleurstellend. Laten we volgend seizoen de Europa League proberen te winnen
Barella ongeveer 2:1 met Bayer: we zetten Inter ' s critici die twijfelden aan onze eenheid te schande
Tony O Pirlo van Juventus: Pogba zou het perfecte cadeau voor hem zijn. Andrea zal beginnen met het bouwen van de wedstrijd vanaf het middenveld
Solskjaer over de overwinning van Manchester United: We hebben de derde halve finale van het seizoen bereikt en nu willen we de finale bereiken
Mata op de overwinning van Manchester United: het team is fysiek uitgeput. Het is niet onze beste wedstrijd, maar het is belangrijk om nu te winnen
Bas Pro 1:2 van Inter: na de opening 20 minuten, Bayer in het spel. Ik geloofde dat we iets konden doen
Conte op 2:1 met Bayer: als een coach zo ' n toewijding ziet, is hij altijd gelukkig